20. 1. - Okoli Hostivařské přehrady - sraz 19.00 Lucerna

Zdravim,
vcera jsme meli stesti, takze pro pripadne zajemce je sraz v 19.00 v lucerne… v jedne klicove zalezitosti :wink:

a pro zbytek ve 20.15 na referencnim bode cislo jedna cache NOC ZUCTOVANI - N50°02.486’ E014°32.958’

http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=b74a52c0-3ab6-4a05-87dd-b2afd3911022

co nejvic vylustenych mysterek s sebou! :smiley:

a jeste jedna drobnost, pokud mate zpozdeni, ozvete se na 776 252 806 :wink:

Tetntokráte teplý mok snad nebudeme ani potřebovat,ale jestli přece jen bude potřeba musíme ho začít ochutnávat hned na 1 stage:DB):smiley:

Asi to vidim na tu Lucernu.

Ahoj, my bychom s Blaženkou taky rádi zúčastnili, ale úvodní souřadnice jsou někde mezi paneláky. Pro nás nic moc. Počkali bychom u stage 1. Kdy tam asi budete, budete lovit ještě po cestě nebo jdete rovnou na stage 1?

tak to posuneme na 20.15 na referencni bod c.1 N50°02.486’ E014°32.958’
to uz je skoro v lese :slight_smile:

protoze nevim, jak rychle se stihneme zalogovat a presunout z centra :slight_smile:

Jj. Ok, takže s Blaženkou budeme na referenčním bodě. Určitě nás poznáte, Blaženka k ježíškovi dostala brašničky na záda, tak teď lovíme a páníčkovi se kačerská výbava nese.

Protože to mám docela daleko, tak asi přijedu autem. Jak je to v této lokalitě s parkováním? Souřadnice nějakého volného, bezplatného a navíc bezpečného parkoviště by byly super.
Dík

Tato část Hostivaře je bezpečná, najít místo k parkování není problém a neplatí se za něj. Jedná se o převážně vilovou zástavbu, takže přeplněno k parkování tam není.

Přidám se na Hostivařskou část… jsem trochu skeptický, jestli zámečnická skupina stihne všechno zalogovat za půl hodiny. Jinak cestu za Terminátorem nestíháte.

proto jsme to radsi posunuli na tech 20.15 … z lucerny kolem opery a na hlavak nebo muzeum by to melo byt cca te pul hodiny…

jak to vypada na vecer s pocasim? ma byt tak krasne a uzasne jak ted? :frowning:

Taky mám trochu obavu, ale pokud nebude přímo pršet, tak to přežijem…

Jezdím tam autem celkem často.
Jedno parkování je dobré na parkovišti u Lidlu
Loc: 50°2’50.371"N, 14°32’43.908"E

Pak je vilová zástavba, ale se závorou a druhé večer trošku naprásknuťejší je v ulici Padovská Loc: 50°2’33.393"N, 14°32’57.366"E. Ale s Pasatem jsem vždycky zaparkoval a to je auto jak kráva.

Jinak po neúspěšném druhém lovu mám od autora celkem návod pro debily, tak to snad zmáknem.

je nekdo z hostivare? :slight_smile: jak to tam vypada? :smiley:

Byl jsem tam v neděli. Bláto, pochcávalo a někde to ještě trošku klouzlo, předpokládám, že teď už moc ledu nebude.