Ahoj, my bychom s Blaženkou taky rádi zúčastnili, ale úvodní souřadnice jsou někde mezi paneláky. Pro nás nic moc. Počkali bychom u stage 1. Kdy tam asi budete, budete lovit ještě po cestě nebo jdete rovnou na stage 1?
Jj. Ok, takže s Blaženkou budeme na referenčním bodě. Určitě nás poznáte, Blaženka k ježíškovi dostala brašničky na záda, tak teď lovíme a páníčkovi se kačerská výbava nese.
Protože to mám docela daleko, tak asi přijedu autem. Jak je to v této lokalitě s parkováním? Souřadnice nějakého volného, bezplatného a navíc bezpečného parkoviště by byly super.
Dík
Tato část Hostivaře je bezpečná, najít místo k parkování není problém a neplatí se za něj. Jedná se o převážně vilovou zástavbu, takže přeplněno k parkování tam není.
Přidám se na Hostivařskou část… jsem trochu skeptický, jestli zámečnická skupina stihne všechno zalogovat za půl hodiny. Jinak cestu za Terminátorem nestíháte.
Jezdím tam autem celkem často.
Jedno parkování je dobré na parkovišti u Lidlu
Loc: 50°2’50.371"N, 14°32’43.908"E
Pak je vilová zástavba, ale se závorou a druhé večer trošku naprásknuťejší je v ulici Padovská Loc: 50°2’33.393"N, 14°32’57.366"E. Ale s Pasatem jsem vždycky zaparkoval a to je auto jak kráva.
Jinak po neúspěšném druhém lovu mám od autora celkem návod pro debily, tak to snad zmáknem.