Ahoj,
dneska (29.6.2009) ve 21:30 se chystá odlov Baziliska (GC1C11A) a případně Prazska strasidla - Mala Strana, Hradcany (GC17BVX). Oboje jsou noční keše, kde je "nutné" mít UV svítilnu, nějaké již máme. Sraz bude ve 21:30 u úvodních souřadnic kešky Bazilisek. Zatím potvrzená účast: Dawwid, Zwzik, Akryx, Sw3jk.
Přijděte kdo chcete, jen je nutné dorazin na uvedený čas, po tomto čase nezaručuji, že na místě budeme čekat ![]()
Bazilišek není noční keš, v noci se připravíte o poměrně unikátní místa, na jiných budete zbytečně riskovat přešlap do hlubin. Finálka je dokonalá právě ve dne, kdy je na co koukat. Jako vyloženě noční nedoporučuji.
pozor, prazsky strasidla jsou disable. furt jsem se tam nedokopal obnovit indicie. pripadne mam o(vy)mluvu, ze furt prsi, 3 tydny jsem marodil a ted pro zmenu jsem hotovej a mam podezreni na boreliozu. takze v dohledne dobe to ani nevypada na obnovu.
S tím musím souhlasit, pokud se na keš vydáte za tmy, o hodně se připravíte, protože tak pěknou finálku jen tak neuvidíte… takže raději za světla, když je pořádně vidět.
Potvrzuju slova Zeggy, Bazilisek neni vhodny pro nocni lov. Navic jsi dawwide prozradil jedno z tajemstvi, kterymi je tato kes unikatni a kouzelna. Myslim, ze to nebylo fer ani vuci kacerum, ani vuci ownerovi.
2 Zegga, Dawwid, Ludvajs
A to já si Vám dovolím drobet oponovat -
pokud některý z Vás prošel trasu za světla i za tmy a vychází z takto objektivního srovnání, tak budiž
V opačném případě beru za směrodatnější spíš pohled ownera, který sám vybavil Baziliška atributem "reccomended at night" a jistě věděl, proč to dělá;)
Ostatně i do listingu napsal "Ostrilenym kacerum, kteri se jen tak neceho neleknou pak doporucuju opravdu tmavou noc."
Když už nic jiného, je tam jeden fígl, který v případě ostrého denního světla může trochu komplikovat situaci těm, kteří nedisponují dostatečně výkonným "božským světlem".
Souhlasím s PaWcz.
Já jsem šel s partou lidí také v noci a moc jsme si to užili. Nalezení všech stage bylo bez problémů a v noci mělo vše takový tajemný nádech;)
Pratele, co kdybyste veskere navrhy na spolecny odlov davali priste vzdycky alespon s predstihem jeden den. I tak je to malo, ale dalo by se zareagovat. Na tuhle cache bych byval rad sel (a mohl bych donest i UV lampu), ale bohuzel jsem nasel tohle vlakno az den po akci. Skoda. Optimalni bych videl planovani tyden predem.
Děkuji všem za připomínky, nakonec k odlovu ani jedné nedošlo díky "trošku" většímu dešti (nedalo se v tom ani jet, natož jít). Bohužel nešlo dát oznámení o odlovu dopředu, jelikož byl domluven "spontálně" asi 5min předtím, než jsem zde publikoval tohle oznámení… (sám bych to sem ani nepsal, ale přemluvil mě Akryx, ať to sem hodím (aby to nebylo jen na mě
))
Nevzdávej to Bazilišek za to fakt stojí. Dej si ho natřikrat jako já;). Jednou za světla a za dešte, podruhé a potřeti za šera až za tmy:). Byla to odmakaná dvousta keska. Nikdy nezapomeneme:p.