29. únor - je tu ještě někdo takový

Tak schválně, kolik nás tu je, které to letos zase mine. Tedy všem "přestupným" přeji všechno nejlepší k narozeninám, bystré oko, šťastnou ruku, nabité baterky a hlavně spoustu dobrých přátel.

Všechno nejlepší, můžu mít dotaz? Jak to je třeba se zletilostí? Který den je člověk narozený 29. února zletilý? .)

Není to tak zlé. Svědkové Jehovovi neslaví narozeniny vůbec, ty aspoň 1x za čtyři roky :smiley:

no nechtěla bych:D

Čoveče asi nikdy, jsme věčně mladí a:)

:smiley: to bych nevěděla kdy přát a kam si to napsat do diáře :smiley: a ve světě techniky, kdy všichni hlídají narozeniny mobilama a hlásí jim to i FB, to by prošvihlo dost lidí:D

A už vidím ty oslavy s podtitulem "Narozeniny který nebyly":o
Ale to bych viděla na dvoudenní pařbu aspoň:D

1. února;)

No a když se to slaví počtivě 29.února, tak je člověk zletilej až v 72letech :smiley: :smiley: :smiley:

Co narozeniny, ale co my chudaci, co mame 29. unora volne policko v kalendari! :slight_smile: Musime jeste cely rok cekat, nez se nam podari tabulku zaplnit na 100% :slight_smile:

Presne tak! Od ledna se snazim ale ten chybejici den proste odsoudil mou snahu k neuspechu hned 1.1. jo… tezko se hleda motivace pro lov :smiley:

Takže je velké riziko, že se toho ani nedožije:D

No ale narodit se 29. února a ještě se jmenovat Horymír, to už je na mašli:D

Táááááák :D:D Ale když jo, tak si může dát svoje první legální pivo B):smiley:

1. února se narodila moje dcera, takže letos opět slavíme nenarozeniny. :slight_smile: Slavení máme vyřešené. Slavíme to dnes. O tom, kdy bude plnoletá, jsem ještě nepřemýšlel. Ale zřejmě, až jí bude dvaasedmdesát. To je ještě daleko. :smiley: A vzhledem k tomu, že stárne 4x pomaleji než ostatní, tak se toho určitě dožije. Já bohužel asi ne, to už bych byl starší než Otakar Vávra. B)