5-kové cache

Většinou, když se nudím, podívám se, jaké nové cache se objevují. A když si to tak prohlížím, tak vidím dost cachí s obtížností 5 (ať to je obtížnost nebo terén). Co myslíte, je dobře, že se dělají?? Já bych řekl, že je.
Co vy na to?

Já myslím, že je dobře, že se takové kešky zakladájí. Nemyslím zrovna to, že se někde dá keška na strom jenom z toho důvodu, aby měla terén 5, ale když je to umístění zajmavé, tak proč ne. Co se týče obtížnosti 5kových není všude tolik a tak mi to vůbec nevadí.

Jinak měl by někdo založit kešku s terénem 5 a obtížností 4,5, protože taková keška v ČR ještě není.

To se tu nedavno resilo viz Máte raději větší, anebo menší obtížnost cache?

No jo, ale tady řešíme, jestli je dobře, že jich je tolik a nebo ne a ne to, jaké obtížnosti máme rádi..B)

Urcite je dobre,ze se zakladaji,alespon podle mne,protoze je vetsi rozmanitost na vyber.

A už jen ten pocit že jsem dal nějakou složitou…

Ja radsi teren 5* :smiley:

Určitě ano, je to v pořádku, ale vidím tam jedno ALE.

Pokud jde o terén 5, pak by mělo vše odpovídat a hlavně kačeři by si měli sami uvědomit, zda mají na to dát to či ne. Když to vidím u úplně prostých keší, jak se honí za tím, že mají ve svém rajonu vyčištěno, pak se bojím toho, že takovéto keše svádí k tomu urvat je za každou cenu a to i v případě, že na to nemám… může to pak končit zbytečným pádem třeba jako nedávno na Vyšehradě. Takže ano, ale s rozmyslem.

Obtížnost 5 u mysterek je dle mého opravdu nesmysl a je to pro klub náročného kačera. Pravděpodobnost že takovou keš dá větší počet kačerů je docela nízká a dělat keš jen pro klub vyvolených se mi zdá taky docela nevhodný. Je fajn, že dám dohromady keš s bláznivou šifrou, zadáním či něčím jiným, ale budu mít pak radost z toho, že většina kačerů to dá na základě nápovědy přítele na telefonu nebo prozrazení postupu od majitele na GEOpivku? Ne, to nechci..

Osobně mám rád pětkové a to zejména u hvězdiček terénu. Věštšinou si je nechávám na společný odlov s přáteli kdy se užije víc srandy a případně se v nouzi navzájem vypomůže. Takže víc a houšť :slight_smile:

hmm,
Havrani skala nemám, ale mohu vřele doporučit Robinson Crusoe GC14Q6B. Plánujte si tak 2 dny, akceptujte doporučení autora a zábava i potěšení při lovu se dostaví na 100%. B)B)B)

No, zrovna taky jsem našel další 5/5 cache :wink:
[cache]GC1CNWY[/cache]

V životě jsem si neužila tolik legrace jako u odlovu Arktidy GC14VAB. Nevím, jestli byl zábavnější samotný odlov, nebo logování.:smiley:

100% souhlas…co neni v hlave musi byt v nohou :smiley:

Mě se líbí T5-kové cache, ale jen když jsou odlovitelné bez pomůcek.

To zde: No to by z principu 5kové keše neměla být vlastně žádná - pokud uvažujeme kačera v rámci běžných parametrů (když někdo zadrží dech na 5 minut a potopí se na dno Orlíku, tak je to spíš výjimka :-))