Ty v..e!
Dr.Vota odlovil mojí kešku! Jsem poctěn.
Ty v..e!
Ty v..e!
To je teda zajímavý, že ze mě jsi takhle nejásal :D :D :ph34r:
Je to už pár dní, ale měla jsem event.
V takovou tu dobu, kdy na to maj čas jen ty šílený matky s kočárky. (a ti co pracují blízko).
Přišel chlapík, mluvil anglicky. Tak se ho někdo ptal, odkud je. Tak se zatvářil stylem "hodně složitý" a vypadlo z něj: "Jsem angličan s irským pasem, žiju ve Španělsku a jsem reviewer pro Francii.
Já z toho měla teda málem druhý Vánoce! :D
Nj, říká se tomu globalizace. Koneckonců, když u nás zklamal český i slovenský georevírník. přišel na řadu polský a třeba to bude fungovat...
V takovou tu dobu, kdy na to maj čas jen ty šílený matky s kočárky. (a ti co pracují blízko).
Přišel chlapík, mluvil anglicky. Tak se ho někdo ptal, odkud je. Tak se zatvářil stylem "hodně složitý" a vypadlo z něj: "Jsem angličan s irským pasem, žiju ve Španělsku a jsem reviewer pro Francii.
Já z toho měla teda málem druhý Vánoce! :D
To je pěkné :)
Přišel chlapík, mluvil anglicky. Tak se ho někdo ptal, odkud je. Tak se zatvářil stylem “hodně složitý” a vypadlo z něj: "Jsem angličan s irským pasem, žiju ve Španělsku a jsem reviewer pro Francii.
Já z toho měla teda málem druhý Vánoce!
Jo a to jsem byl já, kdo se ptal, odkud je. ![]()
[cache]GL1AD03EA[/cache]
Ač nemám TB hotel, přesto se mi v kešce najednou narodilo 9 TB, mezi nimi i MARS ROVER PERSEVERANCE. Ten jsem si na chvíli vzal, ostatní ponechávám pro další lovce :P
12086
Přišel chlapík, mluvil anglicky. Tak se ho někdo ptal, odkud je. Tak se zatvářil stylem “hodně složitý” a vypadlo z něj: "Jsem angličan s irským pasem, žiju ve Španělsku a jsem reviewer pro Francii.
Já z toho měla teda málem druhý Vánoce!
Ve čtvrtek jsem měl malý meet & greet event v Kodani. Dorazili Švédi, Norové, Fini, Němci, Čech (mimo mě) a jeden pár z Portugalska (s nimiž jsem se pak zdržel v celkem družném hovoru ještě asi čtvrt hodiny po oficiálním konci…jen ta má angličtina, brrr…). A teď si nejsem jistý, zdali tam nebyl i někdo z Nizozemska, ale to se možná pletu. Z místních jsem tam nepotkal ani jedno. ![]()
Tak jsem si myslel, že tu server dost umřel a dnes koukám, najednou šest nových příspěvků na různých tématech, to jsem tu už dlouho neviděl!
Jak se všichni máte? Docela by mě zajímalo, kolik lidí tu čte po té přestávce funkčnosti serveru diskuze. Obávám se, že spousta lidí přestala na server chodit… Je to trochu škoda. Chtělo by to udělat trochu reklamu…
Občas je problém si obnovit účet, někoho odradil nový dyzajn, někdo si už mezitím zvykl, že jsou jiné kanály a že se dá žít i keškovat bez tohohle… Obesílala jsem odkazy, ale tak nějak bez odezvy.
No, já mám taky raději ty staromódnější diskuze, než tenhle nóbl vzhled:-)
Jsem rád, že sem napsal někdo další;-)
Přemýšlel jsem, jestli by šlo založit i keš na téma serveru gc.cz, ale nevím, jestli by to u GS prošlo:-) Každopádně na to nemám současně moc čas… Nápadů na keše mám totiž už frontu.
Taky se vzhledem bojuju.
Ad keš: Asi by to musela být série s tématem webů a aktivit napojených na gc.com, coby propagace ústředního gc.com a jeho rozvoje do všech světových stran, protože propagovat jen jeden web by byla nepovolená reklama. Ale nepouštěla bych se do toho na žádný způsob. Dneska je internetové dění velmi proměnlivé až pomíjivé. Asi bys musel každou chvíli upravovat listingy. ![]()
Co napsat ?
1/ Jsem rád, že to tu zase funguje.
2/ Vzhled a nejen vzhled se mi opravdu nelíbí, přijde mi to sterilní, neosobní a nepřehledné.
3/ Chybí mi odkaz ne stránky RW.
4/ Chvli jsem si pročítal příspěvky na dávném začátku tohohle vlákna a skvěle jsem se bavil. Vrátit se to, byl bych spokojen jako želva
.
Jo, je znát, že jsme tu samí internetoví dinosauři… ![]()
Za mě je to tady fajn. Na fóru je určitě důležitější obsah než forma. (A ani ta mi nepřijde vůbec špatná.)
Hlavně, aby se vrátili diskutující…
Já web kontroloval pravidelně a jsem rád, že je zpět. Ano, orientace ve forech je teď jiná, ale líbí se mi, že si tu můžu snadněji nastavit, co chci a co nechci vidět.
Mně se to vizuálně docela líbí, s tímto systémem už jsem se setkal. Nejspíše to má zajímavé možnosti, uvidíme.
Těším se, až zas bude možné uploadovat statistiky ze Statoru. ![]()