Ahoj všem,
tak jsem se sem dnes zase přihlásil a jsem rád, že to tu zase začíná fungovat. Mě chybělo hlavně fórum o Geogetu a s tím související statistiky ze Statoru. Tak snad se to zase rozjede ![]()
Ahoj všem,
tak jsem se sem dnes zase přihlásil a jsem rád, že to tu zase začíná fungovat. Mě chybělo hlavně fórum o Geogetu a s tím související statistiky ze Statoru. Tak snad se to zase rozjede ![]()
Ahoj všem, jsem take rad, ze je gc.cz zpet. A ze mam ve vlonych chvilich co cist. Sem zvedav, kdo se vrati a kdo ne.
Ahoj všem, já se nevrátila, ale dnes jsem se připojila mezi Vás. S manžou již keškujeme nějaký ten rok, pro info sem taky už chvilku chodím, tak proč to konečně neposunout zase o kus dál. Přemýšlela jsem, ve kterém vláknu tak učinit a tohle mi přišlo asi nejvíc přijatelné. Pokud jsem v tomto vláknu špatně, snad mi prominete a pokud ne, tak všechny zdravím ![]()
Určitě jsi tu vítána a myslím, že je toto moc dobré vlákno pro první příspěvek:-)
Vítej, i zvedavkanocni se právě po dlouhé době vrací - ano, ta, která tu trochu zlobila. Bylo nás víc, co máme rádi recesi a odreagování, proto vzniklo “růžové vlákno”. Jak jsem opakovaně uváděla, nápad byl Ladislava Appla, ale po nějakých změnách se vlákno jevilo jako nnou založené, což není pravda a nechci si připisovat cizí zásluhy.
Jinak geocachingově jižní Čechy, akční rádius podstatně širší…..
Pepo, zatím jsem jen nakoukla, někdo mě svým příspěvkem přivolal, takže vzhled nehodnotím, ale beru jako velké plus, že .cz opět žije. Netuším, kdo se o nový život postaral, ale VELKÉ díky.
PS: Zrovna v úterý jsem se pohybovala v tvé oblasti, při návratu z Německa káva v Domažlicích a potom už svým autem jedny labky v Klatovech.
A pro pobavení všech, v sobotu jsem měla u Klatov jízdy opět něčím větším než je SUV - první myšlenka byla, že se v okolí potuluje los Emil a jestli ho srazím, tak mě národ bude lynčovat! Navíc cizí auto a los….Jj, na stará kolena se pouštím do věcí, které by mě ve třiceti ani nenapadly.![]()
Tak já už spíš fotografuju, než lovím keše, ale před týdnem mne banda známých vytáhla do Kolína nad Rýnem, tak jsem tam zalogoval něco virtuálek ![]()
Zdravím tě a děkuji za přivítání
Já poslední týden studuji fórum o dost pečlivěji (tedy přesněji řečeno spíš vlákno o těch “nejlepších z nás, kteří si nedělají těžkou hlavu s pravidly”) a tam jsi byla docela častou přispěvatelkou, takže aniž bys to tušila, trávím s Vámi poslední týden dost a dost času ![]()
Jinak já a manžel jsme z Jihlavy, držíme pravidlo, že všechny keše co vezmeme, vezmeme jedině spolu, takže my jsme si vlastně pravidla soukromě ještě ztížily
![]()
Stále se považujeme za začátečníky a zrovna v těchto dnech snad přivedeme na svět naši první keš (dosud jsme keše jen adoptovaly) a aby toho nebylo málo, už čekáme na odsouhlasení souřadnic druhé, vymazlené (jak jinak, že?), která nám tady už netrpělivě čeká, až ji doneseme na místo ![]()
Snad mezi Vás já a můj introvertní manžel zapadneme
![]()
Zajímavý koníček, taky se při výpravách za keškami taháme s foťáky
![]()
Fotím už asi 55 let, s kešemi jsem začal asi před 13 lety…
Tím vláknem o podvádění se nenech vyvést z míry… Bohužel i mezi lidmi je spousta lidí, co dělají špatnou krev (nejen tím podváděním, ale i různým pomlouváním, dokonce snad i ničením krabiček apod.). Ale člověk se nesmí nechat tím odradit. Stále je tu spousta lidí, pro které je fajn dělat pěkné keše a s kterými je fajn se potkat na eventu.
A k tomu focení - to já také stále ještě tahám s sebou na výlety i foťák…
Začínal jsem s kompaktem na filmky ještě při výletech s tátou… Z toho je jasné, že ještě před geokešingem ;-).
Nejhorší je, že stále si říkám, že někdy ty fotky snad zpracuji… A kvůli geokešingu toho fotím daleko více… Úkryty keší, cedule a zajímavosti (co kdyby byly potřeba kvůli nějaké nové multině apod.)… Kamarád se mi už směje, že to dělám zbytečně… A z 90% má bohužel pravdu… Hlavně dnes, když se většina těch informací z tabulí, křížků a podobně, dá dohledat na internetu..
Ahojky, jen bych se Vás zkušenějších chtěla zeptat:
Asi před cca 10 dny jsme posílaly revírníkovi Alexovi (teď už jen Max) žádost přes profil CG o prověření souřadnic. Současně s tím i uvedení nové (ale jiné) keše. Několikrát jsme byly ve spojení kvůli spuštění keše, ale souřadnice k jiné keši zatím nezkouknul. A teď oznámil konec funkce a my už ho asi nechceme úplně otravovat, ale potřebovaly bychom jen to ověření kvůli tvorbě listingu a podobným detailům (musíme vytvořit výpočty atd.).
Netuší náhodou někdo, kdo bude mít funkci za Alexe a mohl by nám tedy pomoci? Nebo není zde nějaký revírník, který by nenašel chvilku a nemrknul?
Předem díky za jakoukoliv radu a pěkný večer ![]()
Ahoj, nemyslím si, že by se cítil otravován, kdybyste mu napsali, ale ideální by bylo dotaz hodit i do vlákna Reviewri…
Co se focení a keškování týče, tak doma s @HaLuMa máme ve zvyku fotit všechno možné na výletech i nesouvisejíccího s keškami, ale i kolem keší je spousta indicií, úkryt, keš, log a podobné. Nikdy člověk neví, kdy mu bude nález zpochybněn…
M.
Ahoj všem,
tak souřadnice ověřeny, ochotně se toho ujal Rico a keš už čeká na schválení, tak se těšte
![]()
Moc Vám děkuji za rady a zprávy, které přišly. Nebylo jich málo, tak díky ![]()
Přiznejte se kačerky, která z vás to byla a zachránila nebohého kačírka, který nejspíš při lovu kešek přecenil svoje síly ![]()
Pepo, viděla jsem jen video ze Záchranné stanice Makov, můžeš se podívat. Dost často Libor natáčí, co jim lidé, MP i PČR přiváží.
ZS je možné navstivit6, případně přispět DMS - občas nějakou posílám.
Ahoj,
tak aby to s tím zmrzlým nešťastníkem dobře dopadlo. Měl jsem za to, že Makov je tady někde na Klatovsku, tak už vím víc. Až někdy pojedu kolem, zastavím se. A zdravím ![]()
Ahojte! Z nějakého neznámého důvodu mě napadlo sem po letech znova vlízt a málem jsem tady zabloudila
! Ještě že tu vidím aspoň nějaké známé tváře, totiž nicky, kteří by mě kdyžtak našli a poskytli první pomoc. Jak se máte?
Ahoj, dobře, že se tu našel další starý známý:-)