50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

Ahoj všem,

tak jsem se sem dnes zase přihlásil a jsem rád, že to tu zase začíná fungovat. Mě chybělo hlavně fórum o Geogetu a s tím související statistiky ze Statoru. Tak snad se to zase rozjede :slight_smile:

2 Líbí se

Ahoj všem, jsem take rad, ze je gc.cz zpet. A ze mam ve vlonych chvilich co cist. Sem zvedav, kdo se vrati a kdo ne.

2 Líbí se

Ahoj všem, já se nevrátila, ale dnes jsem se připojila mezi Vás. S manžou již keškujeme nějaký ten rok, pro info sem taky už chvilku chodím, tak proč to konečně neposunout zase o kus dál. Přemýšlela jsem, ve kterém vláknu tak učinit a tohle mi přišlo asi nejvíc přijatelné. Pokud jsem v tomto vláknu špatně, snad mi prominete a pokud ne, tak všechny zdravím :waving_hand:

2 Líbí se

Určitě jsi tu vítána a myslím, že je toto moc dobré vlákno pro první příspěvek:-)

3 Líbí se

Vítej, i zvedavkanocni se právě po dlouhé době vrací - ano, ta, která tu trochu zlobila. Bylo nás víc, co máme rádi recesi a odreagování, proto vzniklo “růžové vlákno”. Jak jsem opakovaně uváděla, nápad byl Ladislava Appla, ale po nějakých změnách se vlákno jevilo jako nnou založené, což není pravda a nechci si připisovat cizí zásluhy.

Jinak geocachingově jižní Čechy, akční rádius podstatně širší…..

1 Líbí se

Pepo, zatím jsem jen nakoukla, někdo mě svým příspěvkem přivolal, takže vzhled nehodnotím, ale beru jako velké plus, že .cz opět žije. Netuším, kdo se o nový život postaral, ale VELKÉ díky.

PS: Zrovna v úterý jsem se pohybovala v tvé oblasti, při návratu z Německa káva v Domažlicích a potom už svým autem jedny labky v Klatovech.

A pro pobavení všech, v sobotu jsem měla u Klatov jízdy opět něčím větším než je SUV - první myšlenka byla, že se v okolí potuluje los Emil a jestli ho srazím, tak mě národ bude lynčovat! Navíc cizí auto a los….Jj, na stará kolena se pouštím do věcí, které by mě ve třiceti ani nenapadly.:sweat_smile:

1 Líbí se

Tak já už spíš fotografuju, než lovím keše, ale před týdnem mne banda známých vytáhla do Kolína nad Rýnem, tak jsem tam zalogoval něco virtuálek :slightly_smiling_face:

1 Líbí se

Zdravím tě a děkuji za přivítání :purple_heart: Já poslední týden studuji fórum o dost pečlivěji (tedy přesněji řečeno spíš vlákno o těch “nejlepších z nás, kteří si nedělají těžkou hlavu s pravidly”) a tam jsi byla docela častou přispěvatelkou, takže aniž bys to tušila, trávím s Vámi poslední týden dost a dost času :slight_smile:

Jinak já a manžel jsme z Jihlavy, držíme pravidlo, že všechny keše co vezmeme, vezmeme jedině spolu, takže my jsme si vlastně pravidla soukromě ještě ztížily :woman_shrugging: :woman_gesturing_ok:
Stále se považujeme za začátečníky a zrovna v těchto dnech snad přivedeme na svět naši první keš (dosud jsme keše jen adoptovaly) a aby toho nebylo málo, už čekáme na odsouhlasení souřadnic druhé, vymazlené (jak jinak, že?), která nám tady už netrpělivě čeká, až ji doneseme na místo :star_struck:

Snad mezi Vás já a můj introvertní manžel zapadneme :face_with_peeking_eye: :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Líbí se

Zajímavý koníček, taky se při výpravách za keškami taháme s foťáky :woman_shrugging: :grinning_face_with_smiling_eyes:

Fotím už asi 55 let, s kešemi jsem začal asi před 13 lety…

Tím vláknem o podvádění se nenech vyvést z míry… Bohužel i mezi lidmi je spousta lidí, co dělají špatnou krev (nejen tím podváděním, ale i různým pomlouváním, dokonce snad i ničením krabiček apod.). Ale člověk se nesmí nechat tím odradit. Stále je tu spousta lidí, pro které je fajn dělat pěkné keše a s kterými je fajn se potkat na eventu.

A k tomu focení - to já také stále ještě tahám s sebou na výlety i foťák…
Začínal jsem s kompaktem na filmky ještě při výletech s tátou… Z toho je jasné, že ještě před geokešingem ;-).
Nejhorší je, že stále si říkám, že někdy ty fotky snad zpracuji… A kvůli geokešingu toho fotím daleko více… Úkryty keší, cedule a zajímavosti (co kdyby byly potřeba kvůli nějaké nové multině apod.)… Kamarád se mi už směje, že to dělám zbytečně… A z 90% má bohužel pravdu… Hlavně dnes, když se většina těch informací z tabulí, křížků a podobně, dá dohledat na internetu..

2 Líbí se

Ahojky, jen bych se Vás zkušenějších chtěla zeptat:

Asi před cca 10 dny jsme posílaly revírníkovi Alexovi (teď už jen Max) žádost přes profil CG o prověření souřadnic. Současně s tím i uvedení nové (ale jiné) keše. Několikrát jsme byly ve spojení kvůli spuštění keše, ale souřadnice k jiné keši zatím nezkouknul. A teď oznámil konec funkce a my už ho asi nechceme úplně otravovat, ale potřebovaly bychom jen to ověření kvůli tvorbě listingu a podobným detailům (musíme vytvořit výpočty atd.).

Netuší náhodou někdo, kdo bude mít funkci za Alexe a mohl by nám tedy pomoci? Nebo není zde nějaký revírník, který by nenašel chvilku a nemrknul?

Předem díky za jakoukoliv radu a pěkný večer :waving_hand:

Ahoj, nemyslím si, že by se cítil otravován, kdybyste mu napsali, ale ideální by bylo dotaz hodit i do vlákna Reviewri…

1 Líbí se

Co se focení a keškování týče, tak doma s @HaLuMa máme ve zvyku fotit všechno možné na výletech i nesouvisejíccího s keškami, ale i kolem keší je spousta indicií, úkryt, keš, log a podobné. Nikdy člověk neví, kdy mu bude nález zpochybněn…

M.

1 Líbí se

Ahoj všem,

tak souřadnice ověřeny, ochotně se toho ujal Rico a keš už čeká na schválení, tak se těšte :smiley: :star_struck: :smiling_face_with_sunglasses:

Moc Vám děkuji za rady a zprávy, které přišly. Nebylo jich málo, tak díky :sparkling_heart:

1 Líbí se

Přiznejte se kačerky, která z vás to byla a zachránila nebohého kačírka, který nejspíš při lovu kešek přecenil svoje síly :grinning_face:

4 Líbí se

Pepo, viděla jsem jen video ze Záchranné stanice Makov, můžeš se podívat. Dost často Libor natáčí, co jim lidé, MP i PČR přiváží.

ZS je možné navstivit6, případně přispět DMS - občas nějakou posílám.

Ahoj,

tak aby to s tím zmrzlým nešťastníkem dobře dopadlo. Měl jsem za to, že Makov je tady někde na Klatovsku, tak už vím víc. Až někdy pojedu kolem, zastavím se. A zdravím :slightly_smiling_face:

Ahojte! Z nějakého neznámého důvodu mě napadlo sem po letech znova vlízt a málem jsem tady zabloudila :smiley: ! Ještě že tu vidím aspoň nějaké známé tváře, totiž nicky, kteří by mě kdyžtak našli a poskytli první pomoc. Jak se máte?

2 Líbí se

Ahoj, dobře, že se tu našel další starý známý:-)

1 Líbí se