Dobrý den, prosim nekoho zkusenejsiho o radu. Programem WebUpdater jsem si zaktualizoval SW na verzi 3.70. Zda se mi, ze pristroj reaguje o neco rychleji, nicmene pri vypinani navigace se ozve dlouhy ton, navigace se sice vypne, ale ten ton zni stale dal a pomuze az vyndani baterky. Nevite nekdo jednak cim to je a jednak jak se toho zbavit ? Velmi dekuji, Honza
Preflashuj ten FW jeste jednou.
H.
To jsem zkousel. Zkousel jsem dokonce prehrat zpet starsi verzi. U te to nedela. Po opetovnem nahrani nove verze 3.7 se to zase objevilo…fakt nevim co s tim. Chtel bych se zeptat, je tu nekdo, kdo uz upgradoval na verzi 3.7 u Garminu 60 CSx ?
Mam tam posledni verzi FW 3.7 a nic takovyho mi to nedela..
Tak jsem tam taky dal 3.7 a chodi normalne. Nic to jak pises nedela. Venku vyzkousim az odpoledne. Mam 60Cx ale to bude stejny.
Najdi v konfiguraci co přesne tam máš za verze obou FW, protože poslední verzi FW má v 60CSx skoro každý a tak to asi nebude vada v SW.
Zkusil bych znovu stahnout update a znovu přehrát.
Uz jsem zkusil vsechno, ale nejde to… ![]()
a co takhle zkusit jeste Master reset ?
A tohle se u 60CSx dělá jak?
To je tohle ??
I decided to do a hard reset, switching the unit on with ENTR and PAGE pressed, …
Otestoval jsem na svojí GPSMAP 60CSx ten update a nepíská mi to.
Řekl bych, že to máš rozbitý, ale zkus ještě ten Master Reset.
Jak to přesně máš s tím SW v GPS? Já mám FW 3.7 a GPS SW 3.0.
Ja nevim, co by melo byt rozbity…v minule verzi vse slapalo jak na dratkach a neudelal jsem nic jinyho nez ze jsem podle navodu a ofiko softwarem aktualizoval firmware a najednou se tohle objevilo… ![]()
Zkusim ten master reset, snad to pujde…dam vedet. Diky za pomoc, kolombo i doktore:)
Hm, tak mi to dela porad dal…i po resetu ![]()
ne, tohle :
Master Reset 60CSx
Warning: The Master Reset sequence will delete all routes, user waypoints, and tracks from memory.
On 60cx a hard reset is done by pressing QUIT + MENU + ZOOM OUT + POWER all at the same time for about 5 seconds (starting with the unit off). All waypoints and tracks will be lost that you may have stored in the unit. Maps or Custom POI’s will not be lost. A hard reset will set everything back to factory defaults.
Hele, a koukal jsi, jakou máš verzi GPS SW ??
Máš to stejně, jako já?
V té GPSce jsou dva FW !!!
aktualni pro 60CSx :
Verze SW je 3.70
Verze GPS je 3.00
H.
Ano, mam verzi sw 3.70 a GPS 3.00
Tak jsem znovu zkusil nizsi verzi a GPSka funguje skvele. Asi tedy budu muset u te nizsi verze zustat a doufat, ze verze 3.7xx bude pro mou sedesatku lepsi (podotykam, ze jsem ji koupil u nas, u autorizovaneho prodejce, vc. ceskeho prostredi, s mapou Topo 1.2 zdarma, cili zadny sedy dovoz a laborovani s firmwarem a cestinou)
,