jj, jestli chceš poznat místní kačery, založ kešku a po publikování si tam dej židli ![]()
pripadne k ni vyrazit s vidinou FTF
číslo 9000 mě nějak nevadí, jen se mi zdá, že prostě každý kačer dostane myšlenku "někde něco založit" a začínají nám (alespoň v mém okolí) vyrůstat tradicionální keše u kdejakého stromu, mostu a kostela. Každý nováček chce mít holt tu svou a jukat jak mu lidi chodí. No a na drive in u kostela mu lidi/sberači chodí, že…Složitou nápaditou mystery nebo extra-dlouhou multi aby člověk pohledal ![]()
Nicméně předem považuji svůj názor za minoritní ![]()
To jaké budeme mít kešky také velice záleží na našich obětavých reviewerech. Nebo by se mohlo zavést "trochu diskriminační" pravidlo povolení založení keše po 50 nálezech. Tím by odpadlo spoustu "počátečních nadšenců". Na druhou stranu svědomitý nováček může založit výbornou kešku, protože při počátečním nadšení jí věnuje více energie a chce ji mít hezky "vymazlenou".
Vzpominam si na jeden hit osumdesatych let, zpivalo se v nem …az se bude psat rok 2005, az bude v lese vice lock-lock krabicek nez lahvi PET.. no a uz je to tady;)
Trauma_Zero napsal/a:
číslo 9000 mě nějak nevadí, jen se mi zdá, že prostě každý kačer dostane myšlenku "někde něco založit" a začínají nám (alespoň v mém okolí) vyrůstat tradicionální keše u kdejakého stromu, mostu a kostela. Každý nováček chce mít holt tu svou a jukat jak mu lidi chodí. No a na drive in u kostela mu lidi/sberači chodí, že…Složitou nápaditou mystery nebo extra-dlouhou multi aby člověk pohledalNicméně předem považuji svůj názor za minoritní
Extra dlouhou multi? Na šumavě máme hnedle dvě. Mojí Záblaťské osady a na ní navazující "prodloužení" nebo "bonus keš" - Záblatí [cache]GC155PT[/cache] a [cache]GC155QC[/cache]
Takový názor sdílím s tebou…
Don Pedro de Záblatí napsal/a:
Extra dlouhou multi? Na šumavě máme hnedle dvě. Mojí Záblaťské osady a na ní navazující "prodloužení" nebo "bonus keš" - Záblatí [cache]GC155PT[/cache] a [cache]GC155QC[/cache]
Koukám, že jsi se dneska pustil do propagace těch svých šumavských multin s vervou, nechceš o nich procpat článek do tisku? ![]()
Já tam snad ještě na jaře vyrazím na vandr :D.
Werki napsal/a:
sberac: to jeste driv protze musis vzit v potaz misto na stage multin a a uvodnich souradnic mysterek takze bych to tak odhadem videl na rok 2013
No, ono už teď se vyskytujou místa, kde blízko průsečíku 161m dvou tradičních je schované finále mysterky.
Chci tím říct, počítal jste to někdo pro vnitřní Prahu? Ta je přece výrazně hustší než zbytek republiky.
A coz teprve, kolik setkani je u takovych mestskych FTF. Tam uz se skoro vyplati, aby reviewer spolecne s publikovanim objednal nejaky cathering a hostesky
Toš u nás v ostravě už pomalu plánujem na FTF lovy nosit gril ![]()