Ahoj nechcete 9.5 udelat skupinový vylet do Prahy na 24hod a ukažem Pražanům že i mi najdeme min 100kešek za den
ma nekdo zájem?
"Dobyje" probíhá jak?
asi to bude souviset s "mi najdeme"… ![]()
to je holt ten brněnské hantec ![]()
Ach jo,když tak někdy vidím,jak píše náš dospívající syn,chce se mi zvracet
Nikdo není dokonalý,ale přijde mi,že dnešní dorostenci si moc starostí s pravopisem nedělají.Když si pak tímto stylem sesmolí CV,tak se strašně diví,že to místo nedostanou :o
Tam by mělo být "dobude" nebo "dobyde"… Ovšem to "mi" (nechápu, jak někomu může přejít - když ne přes pysky - tedy přes prsty)…
Pánové, autor čeká ale asi jiné reakce… jako např. "Hrrr na Prahu"
No nic, místo tanků z východu budeme 9. května vítat kačery z Brna B) To už v Brně není ani 100 kloudných keší?? ![]()
No právě, asi to je dle vzoru:
"mám nápad, opijeme mě" ![]()
To znamená, že Ti co se přihlásí mu je najdou a on si je zaloguje. ![]()
to Zegga: :D:D:D
to Sobik: do toho se nepleť, my jsme si tu udělali vlákno o povzdeších nad dnešní úrovní znalostí češtiny, nějakej Seceres nám může být ukradenej :p;)
to SECERES: promiň za účast na znehodnocení vlákna, už mlčim.
:D:D:D Ja se hlasim! Byl jsem sice ucastnik 24hodin le cache v Brne, ale v Praze mi stale par stovek na odlov zbyva :D:D:D
ja se pripadne taky hlasim!.. v Praglu toho moc odloveneho nemam, tak aspon bych to trochu vycistil!..
B) ![]()
takze jsme domluveni, jo? behem 8.5. vsichni majitele tradicek odnesou krabcie domu (v pripade, ze nebudou moct muze jim pomoci blizko bydlici kacer). no prece si nenechame ukazat, ze i brno najde pres 100 kesi za den ![]()
Nebo bysme si mohli hrát na mudly a potloukat se nenápadně kolem keší a tím znemožnit jejich odlov ![]()
A co třeba : co keš to barikáda ? Datumově by to ladilo ![]()