9-9-9 Multi Event: Praha

Ahoj,
[color=red]9.září 2009[/color] se v Praze od 18 hodin uskuteční [color=red]9-9-9 Multi Event: Praha[/color] - jde o součást multieventu, což znamená, že ve stejný den se podobný event bude konat v několika státech po celém světě.
K této příležitosti se nechali vyrobit speciální geocoiny - stejný design pro všechny, jen si každý stát zvolil originální barevnou kombinaci (návrh naší české verze bude k vidění v listingu, který jsme před několika okamžiky poslali ke schválení). Jde o velmi limitovanou edici a tyto geocoiny si budete moci zakoupit pouze na tomto eventu (k dispozici budeme mít 40 kusů).

Koukal jsem nejdrive sem , potom mi pipnul event , hnedle jsem jej otevrel , uz tam bylo 25 logu… to byla rychlost…asi forpsi.com kde mam ucet je hlemyzd :slight_smile: skoda , mince je moc pekna, taky bych mel zajem , ale termin se kreje s akci planovanou rok dopredu … damy prominou , proste bez bab :slight_smile: skoda no …

Dobrá vec se podarila, dnes večer budeme geocoiny priobjednat, takže kdo si o nej ješte dnes do 18 hodin napíše, bude ho s nejvetší pravdepodobností mít ;o))

Já bych ho chtěl , ale na event se nejvetsi pravdepodobnosti nedostanu… i tak to jde ? nebo jen pro eventaky??? :frowning:

Ahoj, měl bych určitě zájem o coin.

psal jsem SZ

Prosím Ty, kteří se již přihlásili na tento event, zda by mohli v logu v poznámce uvést, zda budou jíst. Pro velký zájem jsme zamluvili celou restauraci a tam by rádi věděli jak se na nás mají připravit :wink:

Je moc "fajn" jak lidi editují přihlášení a píšou si o coin i když to tam původně nebylo… jsem zvědavej, jak to budete rozdělovat :-/ Jdu si ta mdopsat to jídlo…

V šest hodin si ještě všechny logy budu muset projít a zkontrolovat kdo si tam co dopsal - tak snad s coinama na nikoho nezapomeneme :wink:

9-9-9 budu oslavovat s vami, akorat pres 8 tisic km daleko v Denveru. :):slight_smile:
Velmi pekny coin.