a:Drake padá na záložce Logy u keše GC6WGNA

a:Drake mi padá na záložce Logy na keši Stary Zlin - Kaplickeho relief (GC6WGNA). Můžete si keš někdo v a:Drake otevřít a potvrdit, jestli se vám to projevuje taky? Mám logy aktualizované a tipuju, že to je nějakým problematickým znakem v některém logu. Pokud to ale bude v některém ze starších logů, tak se vám to asi neprojeví, protože se vám s keší stáhne jen (tuším) 5 posledních logů...

a:Drake 6.06

V databázi jsem měl logy k datu mého nálezu (5.6.2019) a ty jsem v pohodě načetl. Po aktualizaci se mi stáhly logy k (zpětně) 3.1.2020 a taky mi a:Drake nepadá.

Ovšem hlouběji do minulosti se mi dostat nepodařilo, tam už to padá.

Nepada. Mel jsem tam logy do 20.2.2020, po stazeni novych logu od 3.1.2020 do 7.3.2020 a stale nepada. Tak to vypadá na "Zavada JE na Vasem prijimaci"

Edit: zkusil jsem nacist logy od 25.5.2018 a stale nepada.

Delší logy s ktere obsahuji podezrele znaky jsem nasel v datumech:

5.6.2019 (viz autor nede mnou), 13.7.2019 - 3ks, 7.9.2019 - 2ks

Postahoval jsem logy od posledního až do publikace a žádný problém nenastal.

No tak to babo raď. Nicméně aspoň jsem to teď nechal spadnout znovu a odesílám ti systémový feedback o pádu. V poznámce píšu "pád v záložce Logy na keši GC6WGNA". Snad z toho vydedukuješ, čím to... :unsure:

Při přepnutí na záložku logů mi a:Drake spadne do základního menu. Honor 20 Pro, Android 10. Odeslat systémový log se mi nenabídlo.