A:drake, V. 5.03, přepínání databází

Zdravím,

tak po aktualizaci na V5 (aktuálně 5.03) je nutné pro přepínání databází nejen odejít z aplikace, ale ještě jí vymazat z paměti zařízení, jinak se nenačte respektive se načítají keše z minulé a aplikace je zmatená, jelikož mě to pak automaticky chce přepnout na geocaching live, Já ale chci pouze přepípan mezi jednotlivými databázemi... a vyčít v nich uložené keše, nic víc..

Xperia Z3 compact, android 5 .02

Díky

Chovani s databazemi potvrzuji. Nepouzivam to casto a stalo se mi to uz pri 5.01, ale to jsem nemel cas zkoumat, tak jsem to nehlasil a zapomnel na to.

U mě včera přepnutí databáze proběhlo v pohodě, načtení kesi chvíli trvalo, ale vždycky mi aplikace po chvíli spadla. Jednou se mi i podařilo odeslat hlášení. Jinak to stihlo zmizet vždycky dřív, než jsem si to stihla přečíst :smiley:

Problém s přepínáním databází jsem tu popisoval už před měsícem

Tak teď zkouším nový a:Drake na novém tabletu a také mám problém s hledáním

ve filtru nastavím co se má hledat a kliknu na hledat a nic se nestane - zůstane tam poslední hledání a to i když jsem mezitím přepnul databázi z kešek na vizitky (tedy jsem v databázi vizitek a vidím naposledy hledané kešky a nikoliv aktuální výsledek hledání z vizitek)

aby se hledání provedlo, tak musím nejprve kliknout na poslední kešku a pak na hledat a poté se teprve najde to co chci

Já teď na dovolené měl problémy s přepnutím na jinou databázi - stále to ukazovalo seznam vizitek, i když jsme byl v databázi nálepek - několikrát jsem to musel řešit úplným vypnutím tabletu

Do sousedniho vlakna Ludek psal, abychom chyby hlasili do jeho issue listu.

Do sousedniho vlakna Ludek psal, abychom chyby hlasili do jeho issue listu.

Tam jsem to nahlasil....

Dále jsem také spozoroval, že když importuji GPX a mám tam uloženy např. finální souřadnice jako waypoin a pak keš aktualizuji, aby se mi propsalo, které mám z nich nalezené, tak se waypoint budto uplně smaže, nebo tam zustane, ale na všech pozicich jsou 0 (záleží na typu aktualizace keše), jde to nějak obejít?

Dále jsem také spozoroval, že když importuji GPX a mám tam uloženy např. finální souřadnice jako waypoin a pak keš aktualizuji, aby se mi propsalo, které mám z nich nalezené, tak se waypoint budto uplně smaže, nebo tam zustane, ale na všech pozicich jsou 0 (záleží na typu aktualizace keše), jde to nějak obejít?

U konkurenčního C:gea to nedělá, respektive po inportu rovnou vidím, zda je mám či nemám odlovené a waypointy zůstávají...i po aktualizaci keše...nedává to ani smysl, když budu mít u keše souřadnice (finální waypoint), a budu ji chcit v mobilu aktualizovat (zda není např. disable, nebo vidět poslední logy apod, tak mi přece waypoint nemůže zmizet....)

Další drobnost kterou postrádám je, ž ekdyž si zapíšu finálky do poznámky u keše (v rámci PM), tak je mohu kdykoliv načíst a použít, u C:gea se automaticky vytvoří waypoint a mohu na bod rovnou navigovat atd..., v A:drake se zapíše do poznámky, ale již se do waypointů nepropíše..., nšlo by toto nějak doladit? (je to taková blbost, ale usnadní práci...)