a mame dalsi clanek o geocachingu ...

na to ze je to ze staje “zive.cz” mi to prijde jako povedeny clanek …

zjavne to pisal geocacher, parada :slight_smile:

no a já jsem konečně zjistil, kdo je “marekl”

Rano jsem to cetl a musim rict, ze se mi to libi. Sto nalezenych uz je nejaka zkusenost a jeste ktomu je autor psavec, tak to vypada velmi dobre. Stoji to za odkaz zde a na Wiki. Zaroven gratuluji ke stovce. Diky za clanek

Pánové, díky. Měl jsem trochu strach, jak to přijmou insideři, takže mám radost.

To my musime podekovat :-). Prvni povidani, u kteryho nemam takovej ten pocit trapnosti za autora. Dobry, prehledny, uzitecny.

Zatim je to to nejlepsi, co jsem o gc kde cetl.

Driv jsem nevedel, na ktery ctivy a veskrze komplexni clanek odkazat zname a kolegy, aby ziskali uceleny prehled, do ceho jsem se kdysi tak snadno zmagoril, aby mne po jeho precteni prestali povazovat za blazna a samotne je to nahlodalo :slight_smile: Ted uz tady takovy odkaz mam, super!

Pekne napsany clanek, i kdyz jsem ho jeste nedocetl cely. Jen jsem se pozastavil nad fotkami vselijakych podezrelych hromadek, der ve stromech atd. - pestovat ve ctenarich (prece jen porad jeste mudlech) nam vsem znamou nezbytnou dovednost - ‘oko’ pro mozne ukryty - mi nepripada jako ten nejlepsi napad :]

Ja to naopak pokladam za docela dobry napad, ktery vice priblizuje, o co jde a jak skrys muze vypadat. Muze to mozna ohrozit ukryty, nalezajici se hodne na rane. Ale u tech je nutne pocitat s odhalenim uz z principu jejich umisteni. Naopak, mnohe zajimave moznosti ukrytu ve mestech tam naznaceny nebyly. Takze myslim, ze neni treba mit strach.

IMHO je to tak sqělý článek, že link na něj by si zasloužil čestné místo na HomePage, mozné hned za / před link na wiki!!!

Musím v souvislosti s tímto článkem napsat jeden svůj humorný zážitek, který mě včera fakt dostal. :o)

Mareklovi jsem chtěl včera soukromě poslat noticku s díky za jeden log na jedné naší cachi (což tímto činím: DÍKY! víc slov by to stejně zkazilo). Říkal jsem si, “kdo to asi je?” protože tento nick mi zatím nějak unikal. To jsem ještě netušil, že čirou náhodou to už téhož dne zvím.

Díky odkazům v tomto vláknu jsem si pak se zaujetím přečetl onen článek na MobilManii. Díky moc za něj. Sám bych se pod něj podepsal. Ovšem to nejlepší mělo přijít. Celou dobu čtení jsem podprahově přemýšlel: Kdy už tu Marek Lutonský napíše něco o tom tajemném kačerovi Mareklovi, se kterým to evidentně konzultoval, a kterého si tady na fóru všichni tak pochvalují? Asi po pěti minutách mi to došlo… MarekL je TEN Marek Lutonský, člověk, kvůli kterému už pět let čtu Mobility…! Můj virtuální mobilovej guru! No to je teda pecka. Málem jsem se z toho složil. Hned jsem si pak vyhledal jeho logy a zjistil, že se naše cesty zkřížily už několikrát. Takže fajn seznámení. Tak dík! A někdy v terénu!

opravdu pěkný a povedený článek. zodpověděl mi toho dost :slight_smile:

Clanek byl dobrej hezky dokazal ctivou formou popsat “zac je toho loket” jen nic novyho jsem se nedozvedel, neberu to ovsem jako neco proti clanku ale jsem, rad ze ikdyz zacatecnik s navigaci od Bedy tak jsem se seznamil s cachingem a vsim okolo celkem dukladne a ze mi nic neuniklo…