Ahoj mám Acer n35 a na něm windows mobile 5 nevíte někdo jaká je do něj dobrá navigace Tom Tom nefunguje nalezne špatné porty, mám tam teď Smartmaps 2 ale když tam zadám souřadnice ukazuje mi to uplně něco jinného než to je ve skutečnosti(nalezne jinné město).Kdybych třeba tam dal novější windows pomohlo by to ? díky za každou odpověď Martin
novější Win tam nedáš a Tomtom na něm funguje dokonale
Taky bych to viděl na chybu mezi klávesnicí a židlí. Ale nevim, nemam zkušenost.
No TOM TOM tam nainstaluji, dokonce tam dám i ty mapy, ale v nastavení GPS je tam jen COM 3 a já ji mám na COM 8. Dá se to nějak přenastavit nb co? díky moc
přenastavit se to dá , myslím že přímo v tomtomovi
A nevíš jakým způsobem? já to mám obkouknutý tolikrát a nic nenašel.
zasláno: 27. říjen 2005 @ 9:40
Tady
Konkrétně je to:
Nastaveni tomTom5 pro ACER n35:
aby to na Acer n35 spravne fungovalo, je potreba zvolit:
Ostatni kabelove NMEA GPS
57600bps (muze byt i 9600)
GPS on Navigator
Podminkou spravne funkce je dostatek volneho mista na karte. Kdyz jsem mel na 512MB karte DE_AT_CZ…, ktera ma asi 420MB a uz nic jineho, program se zasekaval, pomalu reagoval atd… Dal jsem mapu na jinou kartu, kde zbyva jeste asi 250MB volneho mista a vsechno /i zoom/ jde velice svizne…
díky zkusím něco provést.![]()
Mám ještě dotaz jaký software by se hodil do tohoto PDA na hledání cachí?
BeeLine
dobrá a ještě prosím jak tam hledat cache?
no nejdříve je je tam třeba nahrát , ve formátu gpx , jinak si zkus prohledat fora na ce4you.cz tam je řada informaci pro začátečníky.
no jo ale u těch cache je to šedý(nědá se na to kliknout…