nabízím k adopci několik svých kešek v Kolíně a okolí Kutné Hory, Přelouče.
Důvod: Geocaching se postupně začíná stávat masovou záležitostí a je to dost znát na krabičkách. Výměna logbooků zase takový problém není, ale měnit stále krabičky, protože ji někteří neumí schovat na původní místo a někdo ji šlohne nebo vezmou tužku, krabičku zničí a ani nenapíší, nezavřou a nateče do ní .. to už je na mě moc. Nechám si jen pár, které mám hodně rád, ostatní nabízím k adopci. Takže tady je seznam:
[cache]GC24TA8[/cache] - adoptováno
[cache]GC1YTBD[/cache]
[cache]GC24FWY[/cache] - adoptováno
[cache]GC21T01[/cache] - adoptováno
[cache]GC21RZ3[/cache]
[cache]GC2ANXF[/cache] - adoptováno
adoptováno
adoptováno
Než se mi ozvete, tak bych měl jednu podmínku. Byl bych rád, kdyby v listingu nebo někde zůstalo zmíněno, že jsem keše zakládal já.
Ahoj, jeslti to bude jeste mozny tak bych rada adoptovala Kostel vsech svatych a svatyho jana krtitele..oboje mam odloveny a zaroven to neni daleko
petulinka1
CZECH.TIR: odlovit si ji muzes tak jako tak…ale nechapu, co to dela v tomhle tematu…
brodaci: slysela jsem o tom svy, lovit to ani asi nebudu (stejne jako SPZtkovou, nechapu smysl existence)
Gitt: pokud by se do uterka nikdo na letiste v koline neozval, tak si asi taky vezmu, ty ostatni jsou pro me trochu mimo hru