adrenalinove kesky v Praze

Nevite nahodou o nejakych adrenalinovych keskach v Praze? Napriklad [cache]GC13QK0[/cache] a podobne? Neco s velkym zazitkem. A klidne i mimo Prahu. Napriklad [cache]GCPX6Z[/cache]. Dik

Jo, třeba: [cache]GCVTCP[/cache]

Edit: byl jsem tam v pátek a zážitek byl skutečně velký.

Tak to abych si apgrejdoval ucet.

Mno, já jsem BM a listing jsem měl od jednoho PM, šíiřit dál ho ale rozhodně nebudu.

Myslim, ze ten No Voltage sloup nejde prehlednou z mnoha set metru :). Jinak souhlasim, No Voltage a Styx, ktery jsem nasel dnes, jsou z hlediska adrenalinovych zazitku v Praze a okoli i moje Top.

Zrovna v Praze jich moc neni :frowning: [cache]GCVTCP[/cache] byla samozřejmě první co mě napadla, ta rozhodně stojí za to. Ale jinak… [cache]GCN2NW[/cache] není sice úplně trivka, ale taky nevím jestli tě úplně uspokojí. Docela dobrá je [cache]GCZ2BV[/cache], ale trošku zruky (autem 3/4hod z Kobylis). Pak taky (prozměnu v Praze) [cache]GC11YZA[/cache] pokud se na ni vydáš v noci - bohužel momentálně disabled kvůli ztrátě 1. stage. A zaručený adrenalin bude [cache]GCTY61[/cache], pokud se ji rozhodneš ulovit pěšky nejkratší cestou ;):smiley: No já nevim, Praha v tomhle nic moc, Acrophilia je dávno archivovaná. Btw. až budeš v Liberci, rozhodně nezapomeň na [cache]GC10E3D[/cache]

Tam listing, přesný souřadnice ani hint nepotřebuješ. Jen je trochu problém zalogovat (sehnat PM který ti pošle link na log your visit)

Jinak jednu dobu fungovala bez omezení přístupu, ale autor ho časem opět omezil - zejména kvůli nevoli obyvatel domků pod stožárem. Jednu mrtvolu za čtvrt roku na dvorku snesou, ale každý týden - to už je moc…

Toto NENI treba, vystacit si lze v tomto ohledu sam, staci znat waypoint - postup, jak muze BM logovat PM cache, uz je davno doplnen na wiki (clanek Members Only Cache)

Pokud se chcete podívat do Východních Čech tak menší adrenalin jsem pro vás připravil v kešce "Špionem v Josefově 5 - BONUS" . Zavede vás do Josefovských podzemek. http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=c679e9aa-d313-40d3-ac96-5e5424c36ca4

Mně jako dost adrenalin přišla už "dvojka" :wink: …když jsem ji lovil během Brutal Assaultu…
K pětce jsem se nedostal, nevyluštil jsem šifru na 3 + 4 a stejně jsem neměl čas je obejít… zkrátka, je sice určitě skvělá, ale cesta k ní dooost dlouhá…