ADVENTURE OLYMPIC GAME GEOCACHING

Ahoj, chtěl by mi někdo pomoci s akcí AOGG=Adventure Olympic Game Geocaching ? V případě zájmu mi napište, a domluvíme se. E-mail: [email protected]:smiley:

Má to něco společného s ZR okresem nebo je to jen omyl v zařazení příspěvku do škatulky Žďársko?

Ano má, omyl to není;)

No mladíku, jsem z tebe trochu rozpačitý, na gc.com žádný nález dle nicku a plány jak ostřílený geocacher…

Jakožto Žďáraka by mě opravdu zajímalo co :o.

Když se tak podívám na ty příspěvky i v jiných vláknech, pak mám dojem, že panáček je nějaký filuta, co o geocachingu nemá ani páru, ale rád by na něm vydělal nějakou kačku…

Tak to se mejlis… ja nejsu jako ty firmy, co lakaj abychom si koupily levne GPSky…

;)asi moc fantazíruješ…

Pro SOBIKA: a nefantazíruješ takhle náhodou ? asi jo co ? však ja tě a ani nikoho jinýho nenutím aby na akci na jare prijel, kdo bude chtit, muze mi napsat a ja mu poslu info.:o:p:D;)

Tohle téma nemá budoucnost - zamykám.

a pokud nekomu vadi, ze se snazi delat akce pro druhe, jeho problem, zrejme sam nikdy nic nedelal a umi jen kritizovat a je zde k druhým neprijemný, tož to je tedy špatný…:slight_smile:

zrejme by ses mel nejdriv naucit orientovat v cizich profilech viz sobikovic zalozene kese, sekce eventy :wink: