Akce: Čertovy hlavy a okolní zajímavosti + zkombajnování všech kešek v okolí :-)

Zdravím všechny geokešery a geokešerky,
Dnes jsem v práci otevřel nové číslo časopisu National Geographic a hned na druhé straně mě zaujala fotka skalního útvaru Čertovy hlavy natolik, že jsem si řekl, že tam prostě musím zajet a pokochat se tímto místem na vlastní oči. Když jsem se na internetu pak koukal po okolí, tak jsem byl příjemně překvapen, že takovýchto míst je v okolí hned několik :slight_smile: No a když jsem si pak na GC.com vyhledal kešky v okolí Želízy, tak už nebylo vůbec o čem přemýšlet :wink: Prostě parádní místo, jak po stránce turisticko-poznávací, tak po stránce geocacherské :smiley:
Zatím tuto akci plánuji na sobotu 27.3. nebo neděli 28.3.
S dopravou není žádný problém, protože z Prahy tam jezdí přímo autobus, takže se nemusí řešit auta :wink:

Takže obligátní otázka: "Přidá se někdo?"

P.S. Čím víc nás bude, tím bude větší sranda;)
Já beru část své georodiny a nové puky :wink:

http://www.tipynavylet.cz/misto-str-cechy-severovychod-certovy-hlavy.html

Taková ekologistická otázečka: Dovedete si představit co by se stalo, kdyby takhle někdo upravil pískovce dneska?

Výlet tam doporucuji! Pokud by jste to vzali z Želíz potom přez les smer štětí, tak uvidite dalsi pekna mista a reliefy a taky kesky. Ve štětí pak z lesa dokonce vyjdete kousek od vlakoveho nadrazi. My to šli v lete opačne štětí-želizy-libechov.

JJ, tak to je zatím v plánu (směr štěstí) :wink:

jo a možna by jsme mohli ve steti nejak smenit puky B)

Upřímně? Ochránci přírody by se mohli posrat… :smiley:

A přitom je to jen šutr, snad by se nějaká společenstva střevlíků tentokrát zachovala. Někdy mám taky chuť si v písku zakutat, taková jeskyňka s krbem a nouzovým východem - mňam! Nemusel bych hned tvořit tyhle čertovské hlavy (viz obr.)! :smiley:

počkej, to jsou přece Ti…, v Emerice…, Pankrác, Servác a Bonifác :-), nebo Kašpar, Melichar a Baltazar? :D:D:D
ne už vím, jsou 4, to budou Athos, Porthos, Aramis a Dartaňan :D:D:D

To klidně můžeme :wink: Jak říká Spužva: "To alespoň bude čím přikládat do kamen" :smiley:

Vážně? :o
No vidíte, a já jsem si do dneška myslel, že ty dva v levo jsou Křemílek a Vochomůrka. A ty dva vpravo, že jsou Bob a Bobek:D:D:D

[cache]GC103PN[/cache] vede presne obracene.

jj taky vede kolem zajimavých skalek v zdejšich lesích :wink:

Děkuji za postřeh. Tak to možná půjdeme od zadu do předu :wink:

Tak zatím hlásí na příští víkend příjemné počasí :wink:

No snad Vám to výjde! My pojedem lovit k ceské lípe, tak puky asi nevymeníme :frowning: Leda bych je zajel nekam schovat a pak si vyzvedl vymenené :smiley:

Kdy a odkud se jede? Nahoď nějaký bližší info.(čas odjezdu, bus zastávku atd) bych se přidal.

Takže odjezd v sobotu 27.3. přesně v 8:00hod autobusem ze stanice Nádraží Holešovice Terminál DP. Autobus tam jede hodinku. No a návrat asi v 16:22hod autobusem směr Praha :wink:

Směníme na jiné akci :wink:

Tak ještě nějáký geo-kolega se přidá? :wink: Šup šup…
Ať tam jede víc geocacherů než mudlů :smiley:

At je prihodne pocasi. Certy mame a okoli je velmi prochazkyprihodne.