AKtivace GC pro trubce, který zapomněl, kde to koupil

Poraďte prosím. Asi před rokem jsem koupil na nějakém českém eshopu 2x GC, jedno byl Travel Express, druhý Gold Braille Geocoin. Ten Express jsem aktivoval a už pěkně cestuje, ale s Braille jsem se zadrhl a teď zjistil, že není aktivován a vůbec netuším, jak získat aktivační kód, když si nepamatuju prodejce. Máte nějaký nápad.
Díky
Pumpir

Bohužel někdy není možné podle neurčitého názvu geocoin identifikovat pokud nepřiložíš jeho fotku. Braille geocoin myslím nabízel Oakcoins a aktivační kód by mohl být zde: http://www.oakcoins.com/activate/unnum.html

Nejlépe se geocoin identifikuje tak, že zadáš jeho trackovací číslo na stránkách GC.COM v políčku pro trackování. Ono ti to napíše že geocoin není ještě aktivován, ale zároveň ti to zobrazí jeho systémové jméno a aktuální ikonu.

Podařilo se mě dohledat mail s objednávkou, takže už mám shop, majitel slíbil, že to dohledá a pošle odkaz, kdyby zklamal, zkusím tvůj návod. Díky za informace. Super, právě dorazil aktivační kód.

Jelikož jsem nováček v aktivaci coinu, nějak se mi nepodařilo získat na stránkách www.geocoinshop.de aktivační kód od GC . . . poradíte mi někdo prosím. E-mail mi od nich přijde, je tam nějaký dlouhý kód, ale píše mi to - nenalezeny společné znaky aktivačního kódu !!! Tak nevím. Děkuji předem za radu.

Aktivační kód má tak šest znaků… z geocoinshop.de přijde mail jehož první řádek vypadá takhle:

A tak mě napadá: zadal jsi trackovací kód správně?B)

Mě to od nich vždycky fungovalo, vyplníš e-mail a opíšeš kód z mince. Pak ti přijde mail:

The activation code for the tracking number: PC....  is: ......

Please note this code. Duplicate retrievals are not premitted. In case of a lost activation code, please contact the Geocoinshop.de.

This is a automated message.