Simvás, je tu někdo, kdo má taky telefon Xiaomi Redmi note 10 nebo i jiný Xiaomi, který mu prošel asi před týdnem aktualizací? Mně totiž aktualizován byl a z pár věcí kvetu. Jedna z nich je, že se mi automaticky všechny odkazy na keše otevírají v prohlížeči, stejně tak se mi přes prohlížeč chtějí stahovat wiga. Dřív jsem měl vždy na výběr, v jaké aplikaci vybrat. Teď tam prostě možnost otevřít keš z odkazu v cgeu nemůžu dostat ani kdybych se postavil na hlavu - asi mi nějaké zákoutí nastavení zůstává skryto. Neřešil tohle někdo taky?
Že by divná vlastnost kombinace MIUI13/A12 ??
Díky za info, kam neaktualizovat. Můžu poprosit o kód toho aktualizačního balíčku, co to domrvil?
Zatím mám A10 a stažený a uložený jinde V12.5.5.0.RJGEUXM, protože si nechci aktualizací dodrbat momentální nastavení a potřebuju teď telefon docela hodně. Ale to je asi aktualizace jen na A11, ne?
Simvás, je tu někdo, kdo má taky telefon Xiaomi Redmi note 10 nebo i jiný Xiaomi, který mu prošel asi před týdnem aktualizací? Mně totiž aktualizován byl a z pár věcí kvetu. Jedna z nich je, že se mi automaticky všechny odkazy na keše otevírají v prohlížeči, stejně tak se mi přes prohlížeč chtějí stahovat wiga. Dřív jsem měl vždy na výběr, v jaké aplikaci vybrat. Teď tam prostě možnost otevřít keš z odkazu v cgeu nemůžu dostat ani kdybych se postavil na hlavu - asi mi nějaké zákoutí nastavení zůstává skryto. Neřešil tohle někdo taky?
Pravidelné týdenní aktualizace (MIUI / Androidu) jsou na webu XM.cz I Blog - 15.týden - https://xm.cz/blog/ktere-telefony-dostaly-v-15-tydnu-aktualizace-miui-a-nebo-androidu-2/
Jestli máš - 10 Pro, tak byla vydána aktualizace a evidentně to bude vlastnost MIUI13/A12, kdy musí být zvolen výchozí prohlížeč a odpadá možnost výběru.
Ano, bohužel to je vlastnost MIUI13/A12. Sám jsem s tím bojoval a jediné řešení je aplikace Hidden Settings, kde si můžeš pro GC odkazy vybrat jednu aplikaci (třeba já si místo prohlížeče dal Locus import). Ale ideální to není...