Alarm v GPS

Nepsal jsem sprosté slovo, ale slovo, že mi je to JEDNO!!!

Treba se ten publikacni software leknul tvych ctyr vykricniku a myslel, ze na nej kricis, tak to radsi zahvezdickoval a pro jistotu vypublikoval dvakrat ;-). No aspon, ze to nemas zase osmkrat. H.

Ha - neco jsem objevil. V ranem mladi jsem resil najdi x rozdilu mezi obrazky, no a jak se to ted hodi. Kdyz se podivas na "zdvojeny" prispevek, tak varianty nejsou shodne (najdi jeden rozdil). Nemuze byt pes zakopan v nejakem ukonu provedenem pred opravou? H.

Tohle se stává, když člověk ignoruje systémový dialog o metodě POST při refreshi stránky. Vzhledem k rozdílnému času příspěvku bych uvažoval o možnosti, že šlo opravdu o F5.

Ať se dívám jak se dívám, nic nevidím [:(] tedy u příspěvku, který je osmkrát. U toho co je dvakrát jsem se snažil opravit B za V a ještě si kliknul [:$]. A vůbec nevím co to je F5??? Nebijte mne prosím… [B]

Jse uz sice trochu mimo tema, ale na druhou stranu se tu prispevky casto mnozi, takze to muze trapit i nekoho jineho. Bylo by dobre, prijit na to, proc se prispevky mnozi. F5 je takovej ten cuflik zhruba uprostred nahore na klavesnici ;-). Ten standardne vyvolava obnoveni nacteni stranky snad u vsech prohlizecu - kdyz ho zmacknes v nevhodnou chvili (typicky pri editaci prispevku), tak muzes rozhodit souslednost pozadavku na server a zmates ho, coz by mohl byt i duvod k mnozeni prispevku. Me spis napadlo, jestli se treba pri ENTERu prispevky na pozadi neodesilaji nebo nejaky podobny princip. H.

Tak F5, který používám při kopírování ve wincommanderu, jsem skutečně nepoužil. Asi byla nějaká erupce v elktronech serveru a to nemusíme řešit a o nic vlastně nejde. [:)]

Dyk jo ;-). H.

Zdvojeni prispevku, ktere navic nejdou mazat, se take stava, kdyz napisete prispevek, odeslete jej a pak zjistite, ze ho chcete upravit. V tomto pripade nepouzivat klavesu prohlizece back-prispevek pak neni editovan, ale znova vytvaren a nejde to pak smazat (samotnemu se mi to uz asi 2x povedlo)… Vzdy zkratka dusledne pouzivat u napsaneho prispevku cudl Upravit a nevracet se v historii browseru… Ale problem bude asi i jinde.

[quote] dandra: Pokud sis je stáhnul jako POI a hlavně nahrál do GPS jako POI, pak alarm by měl přijít sám od sebe. Je totiž jednou z vlastností bodu. K nahrání do GPS jako POI slouží prográmek POI Loader z garmin.com. [/quote]

Koukal jsem na poi.cz a body se dají stahovat ve formátu ov2 a dalších, já zvolil gpx

Předpokládám, že tohle nejde nahrát přímo do GPSky, ale musím s tím ještě něco udělat.

Nebo mám stahnout wpt soubor a použít cGpsMapper k překladu?

tak ted sem mirne zmaten... mam pocit ze v Garminech e-trex (nevim jak 60CX) jde zadat jen deset varovnych bodu... znamena to ze pokud tuto informaci zadam do vlastnosti bodu v mapsource, podari se mi mit vice varovnych bodu nez onech 10? Bohuzel sedim v praci u MACa a nemohu vyzkouset... takze mozna bude odpoved velice jednoducha... kazdopadne diky i za ni.

Michal G. 

Svoji 60CSx teď nemám u sebe. Každopádně radary jsem do ní nahrál přesně dle popisu na www. garmin.cz - rubrika ke stažení. Při jízdě jsem pak zjistil, že akustická signalizace neběží - proto jsem v přístroji zaškrtnul cosi (snad se to jmenuje alarm varovných bodů) co teď vzhledem k tomu že šedesátka leží daleko ode mne nemohu přesně pojmenovat. 60CSx se teď chová velmi inteligentně. Akusticky, ikonou a červeným obdélníčkem hlásí, pokud se blížím k radaru a jedu rychleji, než je povoleno. Jedu-li pomaleji zobrazuje pouze varování na displeji. Když při zvukovém alarmu (trvá dosti dlouho a je výrazný) zpomalím pod zakázanou hranici, alarm okamžitě zmlkne.

[quote] vytrvalec: Svoji 60CSx teď nemám u sebe. Každopádně radary jsem do ní nahrál přesně dle popisu na www. garmin.cz - rubrika ke stažení. Při jízdě jsem pak zjistil, že akustická signalizace neběží - proto jsem v přístroji zaškrtnul cosi (snad se to jmenuje alarm varovných bodů) co teď vzhledem k tomu že šedesátka leží daleko ode mne nemohu přesně pojmenovat. 60CSx se teď chová velmi inteligentně. Akusticky, ikonou a červeným obdélníčkem hlásí, pokud se blížím k radaru a jedu rychleji, než je povoleno. Jedu-li pomaleji zobrazuje pouze varování na displeji. Když při zvukovém alarmu (trvá dosti dlouho a je výrazný) zpomalím pod zakázanou hranici, alarm okamžitě zmlkne. [/quote]

Jo, nějak takhle bych si to představoval s tradicional cachema (ještě mi není 18 a starost s radary není na mém denním pořádku [:D]), akorát jsem nějak neobjevil nastavení pro celou skupinu (poklady) jako varovnou.

Dá se to nějak udělat alespoň v MapSource nebo ještě lépe přímo v GPS?