Alex reviewer se loučí po 13 letech nakonec zatím ne

Přeposílám aktuální zprávu ze skupiny Reviewer CZ na facebooku:

Ahoj všem,

už nějakou dobu ve mně zrálo rozhodnutí, které nebylo úplně jednoduché a dnes nastal čas ho s vámi sdílet.

Rozhodl jsem se ukončit svou činnost reviewera.

Můj nick Alex vznikl podle lva z filmu Madagaskar. A jak známo, lvi se ve volné přírodě běžně dožívají 10–14 let.
Já jsem v této roli působil 13 let – a mám pocit, že můj „lví čas“ se naplnil. :lion:

Za ta léta jsem potkal spoustu skvělých lidí, zažil nespočet krásných momentů a měl možnost přispět k tomu, co pro mě dlouho znamenalo opravdu hodně. Geocaching pro mě vždycky byl (a zůstane) hrou, která spojuje lidi, probouzí zvídavost a přináší radost z objevování.

Děkuji všem, se kterými jsem měl tu čest spolupracovat — ownerům, reviewerům, ale i celé české komunitě za podporu, otevřenost a trpělivost. Byla to pro mě velmi cenná a obohacující zkušenost.

S úctou,

Alex Reviewer
(dále už jen M@x)

4 Líbí se

Maxi, diky za vsechno. Nekdy navi

Hillary

1 Líbí se

Libore, moc díky za roky tvé práce…

Vždy jsem obdivoval, že jsi to vydržel tak dlouho. Za ta léta jsi mi schválil spoustu keší i eventů. Některé vyšly i během pár minut. U některých si se mnou měl trpělivost, když jsem zapomněl nějakou drobnost a ty mě na to musel upozornit, či se změnily pravidla a já to pak musel opravovat…

Dodnes vzpomínáme nejen na pana oddávajícího s pověřením Groundspeaku, ale i na tvé fajn eventy v okolí Náchoda, na Pstruhy, Koloběžky i Bonato. Škoda, že už jsi pryč a že už se nevrátí :slight_smile:. Doufám ale, že se zase někde brzy uvidíme alespoň jinde, když budeš mít více času na geokešing…

Jsem zvědav, kdo k nám do kraje teď přijde za RW. Místní kačeři začali reviewrovat jinde, tak jsem docela zvědav…

Ahoj všem, zasilám aktuálni informace ohledně pokračování Alexe ve funkci. Informace jsou z oficiálních stránek reviewerů na facebooku.

Zdravím,

jelikož se nám v poslední době množí dotazy ohledně Alexe Reviewera, dovolte mi nyní, kdy se situace vyjasnila, vás za celý tým o ni informovat:

Jak jste jistě zaznamenali zde ve skupině, oznámil Alex své rozhodnutí ohledně ukončení funkce reviewera. Přesto se tým následně sešel na společném setkání, kde jsme celou záležitost otevřeně probrali. Zejména jsme mu nabídli veškerou naši podporu, vyjasnili si vzájemná očekávání, důvody Alexova rozhodnutí i to, jak vnímáme naši případnou další spolupráci, Posléze jsme se shodli na tom, že si jeho odchod nepřejeme, a to nejen kvůli dlouhodobé a kvalitní práci, ale rovněž proto, že je pro nás důležitou součástí týmu. Z těchto důvodů jsme jej požádali, zda by své rozhodnutí ještě nepřehodnotil.

Výsledkem uvedeného jednání bylo, že se Alex rozhodl po důkladném uvážení ve své reviewerské roli pokračovat, a tudíž jej můžeme i nadále mezi námi vítat. :slight_smile:

Pokud se týče samotných důvodů, pro které Alex původně oznámení o konci kariéry učinil, nejednalo se o nějakou reakci na konkrétní kauzu či rozkol v reviewerském týmu, jak někteří spekulovali. Jednoduše šlo o kombinaci osobních a profesních faktorů, které se nám, doufejme, podařilo společně vyřešit.

Alexovi tedy budeme přát, ať jej výkon funkce reviewera těší tak, jak tomu bylo v minulých letech, a věříme, že jeho setrvání ocení i cacheři, kterým se dlouhodobě s nasazením věnuje ;-).

Za český reviewerský tým,

DarkLord Reviewer

2 Líbí se