Archer Smile: resty

Připravuji zveřejnění fotografií ze speciálního úkolu na cache Archer Smile a při té příležitosti jsem se také pustil do revize mailů.
Stále mi ještě chybí mnoho mailů (viz seznam níže), prosím tedy jmenované, aby mi nejpozději do pátku 30.3. poslali na adresu [email protected] maily s fotografiemi.
Pokud v pátek nebudou maily ve schránce, smažu found it logy.

Seznam cacherů, od nichž stále nemám fotografie (s odkazy na logy)

Karston
Ferda
Hoblik
Maxinoha
lennycharlie
consul
ElKa
Bentley007
Cmuchal
cyne
eMenthal

No, nemusis ich verejne pranierovat tu, kazdemu posli cez profil mail, nie vsetci citaju tieto fora.

Navíc např. já bezpečně vím, že jsem fotku s Ferdou a GPS posílal, což je v logu jasně naznačeno jako “úkol splněn”. Hmm… [:(]

I já jsem poslal dvě fotky a protože nebyla žádná ownerova reakce, považoval jsem úkol za vyřízený. Fotky s GPSkou na okraji obrázku nebyly moc reprezentativní a po čase jsem je smazal.

U consula se stala chyba, ten mi (jak jsem si po jeho e-mailu) ověřil fotky poslal, od Ferdy nic nemám.

Momentálně nefachá gc.com, přes profily budu to samé posílat večer, tohle mi jako pranýřování nepříjde - fórum čte hodně lidí.

no ja jsem take fotku odeslal, ac sice po delasi dobe od te doby co jsem zalogoval do logbooku, ale nez jsem je odeslal tak tam stale byl log jako poznamka, az po odeslani jsem zmenil na found it. Mozna by neskodilo trochu udelat poradek pred vystavovanim necich prezdivek na foru jako dluzniku [;)] jinak fotku stale mam takze v nejhorsim ji muzu znovu poslat.

Ferdův mail již dorazil, od cyne v příchozí poště nic není.

ve čt 30.11.2006 8:57 jsem odeslal mail s fotkou na: ‘[email protected]’, opravdu tam nic nemas? [:|], mozna koukni do antispam slozky

[quote] cyne: ve čt 30.11.2006 8:57 jsem odeslal mail s fotkou na:  '[email protected]', opravdu tam nic nemas? [:|], mozna koukni do antispam slozky [/quote]

Nemám, jen Baz_cz z 17:14.

Ve spamové složce taky nic není, kontroloval jsem ji ještě před sestavením seznamu.

Taky jsme s Cmuchalem odesilali ale kdyz je nekde cerna dira je zda se epsi to prilozit k logum, coz jsme dodatecne jeste udelali a snad uz se to tim vyresi.

tak jsem to poslal jeste jednou a pro jistotu to pridam k logu

Mail již dorazil.

Stále ještě nemám fotografie od:

Karston
Hoblik
Maxinoha
lennycharlie
ElKa
eMenthal

Lhůtu prodlužuji na 1.4.2007

Aktuální seznam:

Karston (in progress)
lennycharlie
eMenthal

18:53

Dva logy vymazány, od Karston snad dostanu fotografii co nejdříve.

E-maily před zveřejněním úkolu i s fotografiemi zveřejním co nejdříve, nejlépe do čtvrtka.