Určite poznáte skript GME, ktorý rozširuje možnosti máp od groundspeaku. Aby mohol byť spustený potrebuje "rodičovské prostredie" - plugin ako je "Greasemonkey","Tampermonkey" a možno existujú aj ďalšie.
Preto som ho už dávnejšie využil ako základ pre svoje rozšírenia v MoZiGo a teraz v MoZiLive. Cez “vnútorný HTTP server” je možné zobraziť na mape čo je potrebné.
Napadlo ma, že by možno bolo zaujímavé vytvoriť “overlay”-prekryvnú vrstvu mapy s už archivovanými keš…kami, použiteľnú pre všetkých, ktorý tento skript využívajú bez ohľadu na to či majú nainštalovaný mozilive.
Údaje o archivovaných keškách som získal zo serveru “project-GC”.
K dnešnému dňu t.j. 8.05.2019 je na Slovensku 27123 kešiek z toho 10717 archivovaných.
Tu je reťazec, ktorý je potrebné si pridať do zoznamu mapiek cez nastavenie GME skriptu.
{"alt":"SK Archiv","tileUrl":"http://mozigo.risko.org/overlay/{z}/{x}/{y}.png","attribution":"MZ","minZoom":12,"maxZoom":19,"overlay":true,"ignore":false}
Pridal som aj kešky z Česka, ide o 27035 archivovaných kešiek, na rozdiel od Slovenska sú vyňaté eventy.
Kód archivovaných kešiek sa kvôli prehľadnosti zobrazuje až od zoomu 15 vyššie.
Ak sú nejaké nejasnosti, rád poradím.