nechystá se prosím náhodou někdo v dohledné době do Arménie? Mám tam kešku, ale je ztracená a můj dosavadní arménský kontakt už bohužel nereaguje. Je to docela dost zajímavé místo, které v průvodcích nenajdete a tak bych ji nerad házel do archivu. Keška je snadno dostupná, nedaleko hlavní silnice, ale přes 200km daleko jihovýchodně od Jerevanu ....
Kdyby se náhodou někdo našel, ozvěte se prosím, děkuji.
to je teda Groundspeakem (skoro) nepolíbená země, většina top CO jsou odjinud. Co takhle zkontaktovat The Bennies z Holandska (maj tam tři keše) a zeptat se jich, kdo jim dělá údržbu. Nebo se zeptat poláků organizujících v Jerevanu event za měsíc, jestli nepojedou kolem tvé keše. Mimochodem, to místo keše vypadá suprově!!
to je teda Groundspeakem (skoro) nepolíbená země, většina top CO jsou odjinud. Co takhle zkontaktovat The Bennies z Holandska (maj tam tři keše) a zeptat se jich, kdo jim dělá údržbu. Nebo se zeptat poláků organizujících v Jerevanu event za měsíc, jestli nepojedou kolem tvé keše. Mimochodem, to místo keše vypadá suprově!!
Bennies tam jen projížděl, ale ty Poláky zkusím, díky za tip.
Jinak jo, to místo je přímo fantastický a vůbec v celé Arménii je toho dost k vidění - třeba kousek dál na východ největší lanovka světa.
No a jinak už je GC políbená celkem dost, kde jsou ty časy, kdy jsem byl v sousedním Ázerbájdžánu ownerem čtvrtiny vše keší (mám tam dvě). :D