Ahoj, koupil jsem Colorado a dostal k nemu Topo Czech 1.2. Kdyz sem si na webu garmin.cz generoval odemykaci klic, tak mi to vygenerovalo i klic k Autoatlasu v6, ale kde ho vezmu?
EDIT: Teda kde ho "vzit" bych vedel Ale kdyz uz me to vygenerovalo klic, tak to chapu tak, ze na nej mam narok legalne. Takze kde ho "vzit a nekrast"
Vtip je v tom, ze silnicni mapa Atlas v6 je soucasti TOPO CZECH v1.2. Proto ty dva odemykaci kody. Jinak samozrejme doporucuji upgrade na Atlas v7 na vyse uvedenych odkazech.
K čemu je vlastně ten atlas dobrý? Má něco navíc oproti Topo 1.2? Je v některých situacích vhodnější použít Atlas místo Topo? Moje představa je, že Atlas je Topo zredukované na silniční síť. Díky za informace.
Ona je totiz na Atlas pomerne cerstva aktualizace na v7 (vysla tento mesic a je mozna zdarma upgradovat).. a ta je o dost aktualnejsi nez soucasna TOPO Czech v1.2.
A rozhodně pro cestování po silnicích je atlas 7 jednak přesnější (je novější), rychlejší, a také podstatně přehlednější. Já ho používal jak na 60ce, tak na Coloradu primárně a na topo mapu přepínám jen při pěší turistice mimo cesty a dál od silnic
Diky, tomu rozumim. Jeste bych potreboval vedet, jestli je mozne mit v 60ce soucasne obe mapy a prepinat mezi nimi v terenu. Napada me reseni s vymenou datovych karet, ale byl bych radsi, kdyby to slo jinak.