Jazykové znalosti mne postihly jen letmo, což je obrovská škoda a nevýhoda. Přesto ale plánuju výlet do zahraničí a přiznám se, že překlad listingu beru jako jakousi mysterku B)
Vaší služby pak jistě využiju, ale při samopřekládání se částečně učím a navíc má pro mne keška pak větší hodnotu.
Chápu ale, že jsou i kačeři jazyky netknutí a pro ty je to jediná možnost, takže přeju hodně úspěchů ![]()
Ahoj všem,
na tohle vlákno mě upozornil Haggaeus. Pokud bude zájem, nabízím možnost pomoci s překlady do němčiny.
Nimra
(v civilu soudní tlumočník německého jazyka)![]()
Co obnáší to spolumoderování. Ráda bych pomohla, jenže moje němčina, angličtina i ruština jsou už nepoužitelné. Tohle bych třeba dělat mohla.
Odhaduju, ze tak do dvou tydnu bych mohl mit prvni verzi jednoducheho systemu na zadavani a zpracovavani prekladu, dam pak vedet potencialnim prekladatelum a zajemcum o betatestovani.
Celý projekt by byl paráda pro všechny jazykové analfabety jako jsem např. já. Obdivuji předem všechny případné zúčastněné překladatele. Snad se vše podaří zrealizovat, držím palce!!!
Hát len trošku po maďarsky;).
Ale to teraz nepotrebujeme.
Dujdu Team
Urcite zajimave. Pokud bude system otevreny pro obcasne prekladani, urcite rad cas od casu pomuzu s nejakym tim anglickym prekladem. Chce to ale podle me urcite system pro moznost locknout si listing, na kterem budu pracovat, cimz se i nejake to moderovani dost vyrazne omezi. Samozrejme chce to kontrolovat nejakym zpusobem preklady. Nicmene minimalne me to ted donutilo ted dodelat preklady u nasich kesi ;o))
Chci se zcela sobecky zeptat. Pokračuje nějak tento projekt?
Tak ja take nabizim sve sluzby, nemam problem s anglictinou ani nemcinou. Nemcinu ale radsi ![]()
Oka, taky nabízím své služby,zkušenosti s překládáním do aj mám a tento jazyk mi nečiní potíže;)
Mám prosbu na některého dobrovolníka spolku Hlahol. Celkem máme založené 4 keše, dvě jsme už před rokem nějak přeložili (žádný anglicky mluvící korektor to neviděl) a na dvě čerstvé ještě nedošlo. Problém je trochu v tom, že nám do hlav vtloukali ruštinu a na řádné se naučení angličtiny prostě asi už nemáme volné neurony. Teď mi přišel mejl z Belgie s prosbou o překlad těch dvou nových keší.
[color=blue]Hi LiborH,
in july we are on holiday near Nizbor and we plan to do some caching off course.
Problem is : exept " pod kameni " and " pozor " we don’t speak or understand Czech ![]()
Is it possible to translate your " old fort of Stradonice " -cache in English or German please ?
Thanks in advance,
Polle
Belgium
[/color]
Byl by někdo ochoten přeložit tyto dvě keše [cache]GC1BQZY[/cache] a [cache]GC1BQVM[/cache] a případně juknout na tyhle staré [cache]GC13FDN[/cache] a [cache]GC13FDX[/cache], jestli tam nejsou moc velké boty? Má prosba opravdu nepramení z lenosti, ale z neznalosti ![]()
Díky
Takže nikdo z ochotníků se mi neozval a tak jsem se začal na tom pachtit sám. Naštěstí mám dva úžasné pomocníky a tak to docela půjde.
První pomocník udělá z toho paskvilu bez háčků a čárek zase češtinu.
http://nlp.fi.muni.cz/cz_accent/index.php
Druhý pomocník ten český text přeloží do angličtiny
http://translate.google.com/translate_t?sl=cs&tl=en
Pak už stačí jen trochu korekcí v českém textu a kontrola a oprava drobností v anglickém výsledku a nakonec ten text je celkem k světu. Je vidět že gůůůgl je jednička i v dalším oboru a ostatním zase vytřel zrak.