Ticha voda brehy mele. A protoze se vcera sam nepochlubil, vezte vsichni, ze Honza vcerejsim geoeventem zdolal svou prvni stovku. Velka gratulace a dik za vse co pro nas prostrednictvim tohoto serveru dela.
Ba, ba! Prace je to velika… vcetne FOTOSOUTEZE!
Diky moc za vse, gratuluji a LOVU ZDAR!
Honzovi posilam velkou gratulaci a jeste vetsi podekovani za vsechno, co pro nas tak nenapadne dela. Uzij si pekne dalsi kese a dik, Asteris
Připojujeme se ke gratulacím a děkujeme za všechny nadstandartní služby, které děláš pro GC.CZ
Gratuluju k vyroci a dekuju moc za vsechno, co pro cesky geocaching delas. Venku nam muzou takoveho bartja jen zavidet.
Gratuluju moc!
Cesky geocaching je diky tve pomoci o dost zajimavejsi a zabavnejsi. Takze diky, diky, diky! A preji co nejvic volneho casu na vylety za keskami!
Stejne jako všichni: Gratulace a podekovani za ohromnou praci na geocaching.cz
I ja gratuluji a smekam za skvelou a pruznou praci pro nas pro vsechny na techto strankach !!
I ja se pridavam. Zaroven dekuju za pekné a pekně vedene stranky, ktere mi pomahaji pri orientaci pri GC.
Preju krasne chvile pri hledani kesek. Vojta
Nemuzeme zustat pozadu. Honzo gratulujeme a dekujeme za praci, kterou na tomto webu odvadis.
Gratuluju ke 100vce a pridam se k dikum za gc.cz !
Také se připojuji k velké gratulaci i všem poděkováním za práci pro nás všechny.
Samozřejmě i já moc a moc gratuluji. A stejně tak jako ostatní hlavně děkuji za to co pro nás všechny děláš. Každopádně rozvoj geocachingu u nás je i tvou zásluhou, protože co je ideálnějšího, než že k věci, která mě enormě zajímá najdu i funkční web v mateřském jazyce. Honzo díky moc.
Neokázalá práce pro český geocaching možná trochu překáží Honzovi v rychlohledání, ale věřím, že možnost být jedním z členů generálního štábu a spolupodílet se na řízení je částečnou kompenzací. Takže spíš než gratulace ke stovce velký dík za vedení uživatelsky velmi přívětivě postavené databáze.