BBBubak dosáhl na první stovku. Přejeme úspěšný start do stovek následujících. Těšíme se na další pěkná místa Znojemska, kam nás jeho keše přivádí.
Gratulujeme, ta prvni meta je hodne magicka. At se dari.
Stojim take v zastupu gratulantu a preji hodne dalsich kilometru s dalsimi keskami.
Stovka zahrnujici cache “Z Lukova do Lukova pres pul republiky” by se mohla pocitat za dve
Blahopreju!
Tak se také přidávám ke gratulantům. A přeju hodně štěstí do další stovky.
S týmovým pozdravem “Bješ, bješ, bješ - najdi další keš!” se připojujem ke “prvostofkové” gratulaci.
gratulujem :)))
Taky se připojuji ke gratulaci.
Zas dalsi pred kymmusime utikat vys a vys ve statistikach ![]()
Kazdopadne gratulace!
[quote]
gratuluju, jen tak dal:)
Diky vsem, jsem snad malem dojaty :] (ja jsem z cele te stovky hlavne rad, ze jista nemila zalezitost s roztriskanym kolenem, ktera me vlastne tu stovku odhadem tak o mesic zpozdila, uz se celkem dobre vyresila - ze jsem se nezasekl nekde na devadesati a uz zas muzu trajdat po lesich) // Zaroven gratulace vracim do dalsich pater zebricku, ktera se tu tak ted pekne naraz objevila (nova 200stovka a 300stovka) :]
Dneska jsem to kulaty cislo oslavil uplne vybornym zpusobem, lepsi bych si asi nevymyslel… a dik za to putuje k JaKr Teamu :]
Po návratu do civilizace zjišťuji, že zde máme několik jubilantů. A tak sice opožděně, ale přesto moc a moc gratuluji k tomu jubileu. Z vlastní zkušenosti vím, že při té první stovce se slaví několik met. A to vůbec první nalezená keška, desátá, padesátá a pak ta vytoužená 100. Takže přeji, aby i nadále každá najitá pixla vedla k radosti z malých osobních jubilei a posléze k tomu velkému kulaténu dvoustému.
mam nalezeny 2 kesky stovkare :o) uhuhuhuuu :o) congratulations :o) velka inspirace - mam co dohanet :o)