Při logování jsem si všiml, že náš kolega překonal další metu. Takže i za Deboru gratuluji a přeji hodně dalších nálezů!
Zároveň veliké díky za ty založené a uspořádání prvního znojemského eventu !!!
Choze
Při logování jsem si všiml, že náš kolega překonal další metu. Takže i za Deboru gratuluji a přeji hodně dalších nálezů!
Zároveň veliké díky za ty založené a uspořádání prvního znojemského eventu !!!
Choze
Gratuluji Borisi.
Pekna "prace!. Moc gratuluju. At to porad slape.
Blahopřeju k metě! Už se těším, až se cestou do/z Vídně budu zase moci zastavit na některou z Tvých kešek [;)]
BBBubáku gratuluji k další stovečce a do dalších přeji hodně klidu a pohody.
Gratulacia do krasneho Znojma [:)]
Posílám blahopřání na Dyji.
Taky gratuluji a ať to neustále baví a jde dobře stále dál. [D][B]
Gratuluji a díky za konstruktivní kritiku. [:)]
Blahopřejeme k jubilejní třístovce nalezených krabic. Díky rovněž za Tvé cache. Jsou osobité, originální a vodí nás do krásných a poetických koutů Znojemska. Nick BBBubak je pro nás ownerskou značkou kvality.
Hergot, kdybych vedel, ze strasis cache, tak se ti radsi obloukem vyhnu, abych se nelekl. Ale jinak dekuji, ze tve pekne cache v okoli Znojma, jsou dopravdy kvalitni. Tak at te to bavi i nadale.
Připojuji se s blahopřáním znojemskému kolegovi a průkopníkovi geocachingu v Podyji. Ať ti i nadále vydrží elán k hledání i zakládání nových pěkných keší.
Koukám, že nám ta 300 vyšla přibližně stejně. Tedy gratulujeme! Už dnes se těšíme na pokračování znojemského eventu.
Velká gratulace z Brna, ať tě to dál baví a díky za tvoje skvělé kešky [:)][Y][D]
Diky vsem!
Cislo samotne nijak neprozivam, ale samozrejme me (uprimne) tesi a za seerdce beere, ze to nekomu stalo za povsimnuti a gratulaci. :)) Asi jeste mnohem vic me tesi oceneni kesi, ktere jsem zalozil, za to tedy take dekuji.
A jen pro poradek, ja cache nestrasim, prave naopak, jsem k nim mily a nezny, snazim se, aby moje navsteva pro zadnou z nich nebyla traumatem. Tak vazte slova. :))