Blair Witch - Brno pátek 18.12.

Kdyby se někomu chtělo bych v pátek 18.12. vyrazil na Blair Witch v Kohoutkách

Asi dost z vás půjde na vánoční nákupy ale kdyby přecejen někdo…

kdo ví co bude, pátek daleko. vlákno budu sledovat…

juchuuuu, konecne neco v brne, ja bych mohl snad na 99 rocent, zalezi v jakou denni dobu a jak budu v praci, ale prave nevim, jestli budu v praci, nebo ne, ale urco bych na neco zasel

Ahoj, rad se pridam k odlovu staci rict kdy a kde.B)

No pocitej s tim ze tohle je kes spis na podvecerni, vecerni a nocni dobu - je potreba tma takze driv jak v 17 hodin odpoledne nevyrazite

Ano, jak píše mudlodcera. Viděl bych to tak na 18.00 až 20.00 (čas zkusíme přizpůsobit, tak aby to všichni zájemci stihli) poblíž úvodních souřadnic, to jest N 49° 12.018 E 016° 32.237 avšak ať se nehledáme v lese, potkáme se na cestě naproti hřišti, asi 100 metrů JZ

ok, pojedu autem, od tech ctyr hodin muzu kdykoli, takze se mnou pocitejte

Těch 8 hodin je dobrej čas, protože když eště neni pořádně tma, dá se to jít vlastně i bez těch značek, neb je to tam už dost vyšlapaný.
Dobrou baterku s sebou, svítit pod nohy gpskou a zároveň se do ní muset dívat neni to pravý, jak už vím ze Substance.

uz se nemuzu dockat, pac chodit sam na kesky neni uplne to pravy orechovy a kamos se kterym chodim lovit je nekde uprostred atlantiku na obchodni lodi, uz pekne dlouho

To zni dobre. 18. mam zkousku a po ni bych docela sel. Budu sledovat vlakno a v domluveny cas se ukazu na domluvenem miste.
Si ju lejtr B)

tak nakonec pujde i kamos namornik, dneska se vratil z lodi

Teď to vypadá, že budu mít taky čas. Myslím, že v 18:00 je už dost tma. Ta je už tak od 16:30.

Paráda, to vypadá tak na 5 rozhodnutých kusů. Tak se prosím snažte přijít na tu 18.00 do Kohoutovic, na cestu u lesa kousek od výchozích souřadnic.

Mapy.com Sorry za hnusný link.

Tak to vypada ze bych se taky pridal..uz mam jednu nocny cache z Ostrozske nove vsi a bylo to super;).Takze urcite dojdu taky…zatim

Já přídu taky, Matt mě pozval. Už to odlovené mám, ale všecky souřadky už mám vymazané a kde přesně je finálka, si už vůbec nevzpomenu.

Tak nám trochu nasněžilo a mrzne až praští, ale to nám nevadí, že ne? …jen potvrzuji zítřejší sraz v 18.00 na cestičce poblíž výchozích. Snažte se prosím přijít včas ať tam dlouho nemrzneme. (A opovažte se nepřijít - omlouvá vás jenom smrt :slight_smile: )

Budu tam, jenom jak se znam tak prijdu urcite pozde. Dochvilnost neni zrovna moje silna stranka, ale zkusim se premoci :wink:

Paradne nam nasnezilo ale ja potvruji ucast budu tam vcas…

tak keskolov byl naprosto vybornej, i kdyz me trosku nastvala ta ohmovka, ale jinak luxusni prochazka se super lidma. Doufam ze to neni posledni minievent. Moc sem se bavil a kosa mi nebyla skoro vubec.

ještě jedno poděkování skvělé grupě co dorazila. Ikdyž ohmovka nepadla…plán splněn na 700%. dík