Blijaja

Podívejte se na profil a logy od Blijaju. Sice jsem se už dlouho tak nezasmál, ale tady to asi nemá co dělat. Chtěl bych tímto apelovat na hageause. Mělo by se to asi řešit

riesi sa to v susednom vlakne vyjadrovani: http://www.geocaching.cz/Vlakno.aspx?id=15483#15483

Když Tě to pohoršuje, tak proč se tomu směješ?

Haggaeus s tim chudak nema co delat, jednak neni Veliky hlidac ceskych cacheru, jednak ma myslim dost prace s posuzovanim novych kesi, co by mel jeste vsechno resit? Je to vec autora listingu, ten ma moznost a pravo to smazat. Jestli je to nutne.

Ja mam stejne porad neodbyny pocit, ze si z nas ten clovek dela zamerne srandu.

Nechte ho být. Ten člověk se viditelně vzhlédl v Ostravakovi Ostravskem a neuměle a o to vulgárněji se ho snaží napodobit. Jak s každým logem narůstá objem jeho textu, brzy zahltí sám sebe.

(viz ostravak.bloguje.cz nebo již několik svazků Deníku Ostravaka)

ok, osobity slovnik je jedna vec, ale vytvareni si novych uctu (tzv. “sock puppets”) za ucelem anonymniho psani takovychle logu byva povazovano za poruseni podminek pouzivani geocaching.com. Vlastnik puvodniho uctu kontaktovan.

Pimprlovy ucet? ale jak se na to prijde, ze nejaky ucet je pimprlovy ?

Podle IP adresy ? udaného e-mailu ?

A hlavně kdo to teda je ??? :-)))

Že by se Nanutando chtěl začít logovat ??? :-)))

IP adresa? vzdyt z jedne se mohou logovat ruzni cacheri zcela regulerne, co spolubydlici na jednom stroji?spolupracovnici v jednom kanclu atd atd… ? udany e-mail? copak je problem zadat pet ruznych adres?

samozřejmě, ale podle něčeho to snad poznat museli - přece to nebylo podle instinktu :slight_smile:

Já jsem se tomu taky zasmál, ale některé výrazy byly dost nechutné, bez nich byse to mohlo obejít. Jsme snad kulturní národ, ne?, ale můžeme dělat humor bez takových výrazů. Pokud Ti to nevadí, což asi ne, tak to je dost smutné. Taky mám raději, když někdo popíše své zážitky z hledání i třeba trochu květnatě a ne jen “díky za keš, nalezeno bez problémů” apod. ale takhle? Mě nepohoršuje způsob, ale výrazové ztvárnění takového “literárního díla” !