V poslední době se u keší objevují a zase mizí úplně zcestný bookmarky (např. skoro dva dny jsem měl u ještě neproběhlého (edit:ne nepublikovaný) eventu 2 německé bookmarky typu pěkná keška (což mě samozřejmě potěšilo:D - ale v samotném seznamu na samostatné stránce keš(tedy event) nefiguroval.
Teď jsem se zase náhodou podíval na keš [cache]GC1FQ4P[/cache], kde chvíli figuruje seznam nějakých amíku a po dalším reloadu tam zas není.
Stalo se vám to taky ?
jj, na IJ jsme meli nejakou dobu bookmark o cca 150 opevneni v Evrope. Pak to casem zmizlo
Tak to je teda fofr - nahraju listing embéčka a hele tři bookmarky - tak kliknu na "view all 3 bookmark lists" - a oni patři keši "Tajný inkoust" (která se BTW řeší v sousedním vlákně
)
Tak provedu reload a hle - místo tří je tam jeden "My Genuine FTF List
by Mel-Man" patřící keši "Poutni cesta do Hajku" ![]()
Začiná to být dobrá zábava, tahleta globální bookmarxová mysterka ![]()
EDIT: A hned následující reload zase šup do Německa [cache]GCGDXN[/cache] ![]()
Poslyš wmh, nemáš nějak moc velkej veget, když máš čas na tyto problémy??:o
Jasně, abych neměl - Titanic se potápí, bárka jde ke dnu, jedni manažeři odchází, druzí přichází, ale to bych sem radši moc netahal…
Buď v klidu, žádní manažeři bez ohledu na barvu(modra,oranžová zelená, červená a nebo černá) nebudou pacienty léčit. Na to budou vždycky potřebovat kvalitní lékaře . Tak že hlavu vzhůru za dva dny je event a máš u mě ten čaj.![]()
No kamarad co ma PM psal ze moje kes je v nakym bestoff bookmarku, ale pak zjistil, ze jedna mistni mikroska 1/1 ma bookmark Top 10 nejdrsnějších keší…