Zdravím všechny co propadli vášni s mincema. Pořídil jsem si minci Brahean Geocoin z obchodu coinsandpins.com, ale nejde mi provést aktivace coinu na coincodes.com. Hlásí mi to, že nebylo nalezeno příšlušné číslo.
Nemáte někdo ten samý problém? Popř. jak jste jen vyřešili?
Psal jsem samozřejmě email, ale bude chvíli nejspíš trvat než mi odpoví. Byl bych rád za každou pomoc. Děkuji.
Taky už se mi to stalo u mincí z CoinsandPins - někdy v databázi nemají uvedené všechny mince ze série - stačí vydržet pár dní a mělo by to být v pořádku
Mám je taky, hned dvě v různém provedení. Co se týká aktivace, tak dle fóra na GC je nějaký problém s kódy, prý to bude vyřešeno až po víkendu kvůli Thanksgiving day v USA, dokonce by snad měl přijít email s omluvou nebo tak něco, takže vydržte.
No zrovna řeším stejnej problém, ale podle všeho se jedná úplně o něco jiného. Já mám totiž těchto geocoinů trochu víc a je velice podivné, že každý geocoin má úplně jiný prefix. Vždy to je tak, že u jednoho daného typu geocoinu jsou první dva znaky stejné. Jenže tady to prostě neplatí. Navíc mi některá vyrytá "trackovací" čísla spíš připomínají aktivační kódy.
Jo kdybych měl vyprávět všechny zážitky, které jsem měl s CoinsAndPins.com, tak by to bylo dlouhé povídání.
Svou chabou angličtinou jsem jim napsal, že mi nejde žádný geocoin aktivovat a požádal jsem o Advise.
No já jich mám víc než 6 a ani jsem to nezkoušel. Jak jsem psal, každý z těch geocoinů má podle mého názoru místo trackovacího čísla vyrytý aktivační kód. Jestli to takhle pohnojili u všech vyrobených geocoinů, tak nazdar.
Nevím jestli CoinsAndPins.com přímo vlastní/spravují coincodes.com (no na stránce je napsáno že patří usageocoins.com), ale mají v tom docela hokej. Navíc aktuálně mají na stránky zavlečenou asi nějakou chybu v html
No to máš blbý. Já prohlížím většinu geoshopu preventivně pravidelně nezávisle na notifikacích každý den několikrát.
Já měl zase několikrát problém v tom, že už jsem nemohl objednat z důvodu překročení týdeního limitu a pak už byly geocoiny vyprodané.
Ja vim, ze je z rijna, ale jak sem pochopil tak presale byva vzdycky ve vlnach a myslel sem ze o kazde z techto "vln" dostanu notifikacni email. No a zjevne to tak neni protoze notifikace mi chodi od zacatku roku.
zrovna to neni k tematu, ale je to ke coins and pins.
Objednal a zaplatil jsem si u nich 13 coinu a prislo mi jich jen 11.
Poslal jsem jim reklamaci balicku a ticho po pesine.
Pokud se neozvou budu je kontaktovat telefonem a to si za klobouk nedaji.
Byl bych ale sam proti sobe, protoze se mi jejich sotriment zamlouva a budu u nich objednavat do obchodu, takze co bude v presale tak jich par koupim a budou k dostani v ČR, ale podotýkám, budu prodávat i do ciziny, takze kdo dřív přijde … však to znáte (FTF)
Samozrejme nebude to jen presale, ale i normalni sortiment, kteerý bude, abych mel hoooodne velky sortiment na gcshop.eu
No já mám také notifikace a ještě mi nikdy nic nepřišlo.
Oni ty notifikace mají trochu zmatené. Koukni se na svůj účet (My account) a email notification.
Přestože jsem si notifikace nastavoval, tak koukám, že Global Product Notifications nemám zaškrtlé.
No já mám s CoinsAndPins docela zajímavé zážitky. Korri (Shipping Manager) musí mít popel na hlavě v silné vrstvě. Jakou formou jsi reklamaci řešil?
Já v tomhle případě vždycky píšu na: [email protected], nebo použiju formulář. Jednou jsem psal tuším na customer support a tam jsem odpověď nedostal (byla to stejně takovej dost specifickée dotaz a asi se s ním nemohli popasovat). Jo a preventivně vždy přidám do přílohy fotku zásilky.