Brno Mafia Geocoin - nová česká mince

dost dobrá, a jako Brněnskej patriot ji musím mít :wink: na eventu sem se nějak zakecal, pak se lovily FTFka, pak se zas kecalo a najednou jsi byl v háji a já nestihl koupit :slight_smile: Tak jestli mě nezbouchnou švestky, tak se taky v pondělí objevím u wifiny B)

Mel bych zajem o jeden kousek, stavil bych se v pondeli 3.11. na start WiFiCache.

Tak já se taky pro jednu stavím k Wifi keši v pondělí.

Bacha ten člověk co to tady prodává si tím vydělává jen na benzín aby mohl rychle a pryč utíkat až to dostanete do rukou. Je to pouze čokoládová coina v pěkným obalu…

…HH Klucí dík za ní:-)

Zadna objednavka, jen poznamka:)

Moc pekna mincicka odvezena do Cech reprezentovat brnenske mafiany:) Diky za ni.

Juuuu, trackovatelná čokoláda :smiley:

No, tak vážně … asi bych si teda vzala taky jeden kousek, vyzvednu si ho v to pondělí, když se nebudu moct dostavit, vyzvedne to někdo jinej za mě.

Jo, a va3 si v to pondělí taky jeden vezme (nějak se mu nedaří přihlásit).

teda to bude super event, co takhle zabrat blízký tématický podnik pizzeria Al Capone a udělat z toho Mafia event :slight_smile:

To mi v mojí "zblblosti" nějak nedošlo. V tom případě se pro jednu stavím. Na tom vyškovském eventu jsem trošku zaspal.

Prosim o ponechani jednoho coinu bokem i pro me. Prijde si jej ale za me vyzvednout kamaradka co pracuje v justici, tak bych doporucoval velkemu El Capovi ji primerene zkorumpovat nejakou tou slevickou ;)B)

Minci jsem videl v neděli na KGB eventu, je fakt povedená, akorát to pondělí mi nesedí, kde budeš Mitáku kešovat o víkendu, mohl bych pak vzít i nějaké mince pro Pražáky, určitě chtějí památku na Šalingrad, mají tu jen samé kočičí krkance? (no flame, postscript especially to Kaote:@)

Nám taky něco, nám taky něco …
Jestli ještě nějaké zbyly, tak beru taky jednu v pondělí na wifi.

a co ze krokodyl nema kulku mezi vocima, mafiani? :stuck_out_tongue:

Že tys v hodinách biologie nedával pozor? :p:D

Budu tam :wink:

Petre Dain mluvil vo jedny, ne vo dvou:D

ale tak něco jsem pochytil, ovsem vzdycky jsem si myslel, ze pro mafii existuje kulka v jedinem pojmu, kovova, devitimilimetrova - a ne ze se budete zajimat o rozmnozovani zviratek :stuck_out_tongue: :wink: :smiley:

to se pak nesmite divit, ze vam to v asii nevyslo, kdyz voni do vas vostrejma a vy jim ukazujete krokodylovy kulky.

Dámy a pánové,

registruju všechny vaše přihlášky na neoficiální pouliční prodej, mincí donesu dostatek i s nějakou tou rezervou navíc.

Jen všechny prosím, aby si připravili 200korunovou bankovku, ať vám to nemusím rozměňovat. Od té doby, co jsem členem mafie nepoužívám nižší bankovky než pětitisícovky a pokud by chtěl někdo platit tisícovkou, tak bych mu nemusel vrátit zbytek, protože bych to považoval za drobné od cesty :wink:

Krkovička: Během víkendu nebudu v Brně :frowning: ale spíš někde kolem Hradiště. Do Brna se vrátím až v neděli k večeru. Zkus navrhnout něco jiného.

Prosím o rezervaci 2 ks (já + anvy), v pondělí na wifi. Díky

… ja bych si s dovolenim take vzala

Taky bych se v pondeli pro jednu stavil