dost dobrá, a jako Brněnskej patriot ji musím mít na eventu sem se nějak zakecal, pak se lovily FTFka, pak se zas kecalo a najednou jsi byl v háji a já nestihl koupit Tak jestli mě nezbouchnou švestky, tak se taky v pondělí objevím u wifiny B)
Bacha ten člověk co to tady prodává si tím vydělává jen na benzín aby mohl rychle a pryč utíkat až to dostanete do rukou. Je to pouze čokoládová coina v pěkným obalu…
Prosim o ponechani jednoho coinu bokem i pro me. Prijde si jej ale za me vyzvednout kamaradka co pracuje v justici, tak bych doporucoval velkemu El Capovi ji primerene zkorumpovat nejakou tou slevickou ;)B)
Minci jsem videl v neděli na KGB eventu, je fakt povedená, akorát to pondělí mi nesedí, kde budeš Mitáku kešovat o víkendu, mohl bych pak vzít i nějaké mince pro Pražáky, určitě chtějí památku na Šalingrad, mají tu jen samé kočičí krkance? (no flame, postscript especially to Kaote:@)
ale tak něco jsem pochytil, ovsem vzdycky jsem si myslel, ze pro mafii existuje kulka v jedinem pojmu, kovova, devitimilimetrova - a ne ze se budete zajimat o rozmnozovani zviratek
to se pak nesmite divit, ze vam to v asii nevyslo, kdyz voni do vas vostrejma a vy jim ukazujete krokodylovy kulky.
registruju všechny vaše přihlášky na neoficiální pouliční prodej, mincí donesu dostatek i s nějakou tou rezervou navíc.
Jen všechny prosím, aby si připravili 200korunovou bankovku, ať vám to nemusím rozměňovat. Od té doby, co jsem členem mafie nepoužívám nižší bankovky než pětitisícovky a pokud by chtěl někdo platit tisícovkou, tak bych mu nemusel vrátit zbytek, protože bych to považoval za drobné od cesty
Krkovička: Během víkendu nebudu v Brně ale spíš někde kolem Hradiště. Do Brna se vrátím až v neděli k večeru. Zkus navrhnout něco jiného.