V reakcii na PC-Romeov log na geopive:
"Navstiveno i s Kucinkou. Nevim, zda a s kym konzultoval Saman zacatek tohoto eventu, ale udelat zacatek na chvili kdy konci fotbal, dulezite utkani MS mi prislo ponekud nestastne. Z toho duvodu jsme prijeli az asi v pul osme, nestihli zadne fotky, dali si jedno pivo v zakourenem velkem sale a zase radsi vyrazili na cerstvy vzduch… Jinak ale rozhodne dekuji Pitris a Kacas za organizaci a janb za fotosoutez, ac jsem z ni nakonec nemel ani spetku atmosfery. ![]()
P.S.: Proc si tento event neudelal Pitris a spol. sami? Pokud se nepletu, tak Saman udelal jen design listingu a prinesl svuj logook!? ;)"
a mojej odpovede: "To PC-Romeo: mat tak Tvoje problemy…
btw tu fotosutaz som vymyslel a spoluorganizoval ja, ak Ti to staci aspon takto, hospodu zaistoval Pitris, sutaz spoluorganizoval Honza. Tesim sa ze raz vyrasties z puberty"
som zacal uvazovat nad buducnostou geopiva v jeho stavajucej podobe. Pravidelne geopivo som zacal organizovat v r. 2004, vtedy aj minuly rok ta forma permanentneho eventu vyhovujuca, nebolo tolko geocacherov, caches ani tolko eventov, takze sme si hovorili, aby sme nemali za kazde posedenie v krcme bod do statistiky, urobime to formou permanentneho eventu. Niektore eventy som organizoval sam, niektore (napr. Meat Edition, SM Photo Edition, I like Chines Edition) v spolupraci s inymi, znacka Geopivo to zastitovala. V dnesnej dobe uz ale zrejme tato forma geopiva straca pomaly opodstatnenie, treba dat priestor na realizaciu aj inym nadejnym organizatorom ![]()
Geopivo je ale uz zavedena znacka, preto rozmyslam, ako dalej
Varianta je zaarchivovat sucasne geopivo a znacka geopivo moze byt volne pouzivana pri prazskych eventoch kymkolvek kto si ju bude chciet pozicat.
Da sa uvazovat aj o tom, aby sa geopivo organizovalo menej casto, tak 2-3 krat do roka, a dalsi casovy priestor moze byt vyuzivany inymi geocachermi na organizaciu eventov. Urcite su aj ine varianty…
Proste moznosti vyvoja tu su, napiste prosim, co si o tom myslite.