Byl by zajem o GC trika Vychodoceskeho regionu?

Tak máme vlastní sekci a mrtvo.
Koukám že Vysočina rozjíždí další kolo vlastních trik. Co takhle udělat něco i pro eastend? Je to jen nápad, osobně nic realizovat nebudu - dal jsem myšlenku a pak beru až výsledný produkt. Tomu se říká dělba práce.
Pokud jde o grafiku. Žádné kombajny, maximálně MFku či Teru :stuck_out_tongue:

Ne Vysočina, jen Žďársko :slight_smile:

Hmm, byl bych pro a troufam si tvrdit, ze bych je i zaridil - chtelo by to nejake navrhy a pruzkum o kolik kusu by byl zajem…

Jujda, až ted jsem si všiml, že tu máme taky místnůstku… Bezva…
Osobně bych taky šel rád do nějakého trika…

OK, tak původní idea přišla jen ze Žďárska. Tím líp, aspoň nebude problém s tantiemy neb naše spojené kraje převálcují jakýkoliv mikroregion :stuck_out_tongue:

Já bych to moc ve velkém nerozjížděl, nakonec se pohádáme o to, jestli bude Kuňka mít věž vlevo nabo vpravo B)

No, ve velkém to asi ani moc nebude, vzhledem k množství lidí, kteří se zde do diskuze zapojují… :slight_smile:

Tak jedno triko s mensim tiskem vpredu a vetsim vzadu (nebo naopak) by vychazelo kolem 150,- Kc (pri odberu 30ti kusu).

Pokud by se do toho někdo pustil tak bych si určitě jedno dvě vzal.

My bychom také jedno vzali.

Taky bych jedno až dvě vzal… :wink:

Co prosim ? KUŇKU???!!! :smiley:

Ale joo, proč ne… už se těším na to jak se bude řešit motiv… :smiley:

My ve Dvoře Králové z KDK Teamu máme na razítkách samý kostely nebo radnice, tak my bychom chtěli zase nějakej ten kostel…B)

budete v něm oba najednou nebo si ho budete předávat? :smiley:

Tak aby se to nejak zorganizovalo:

1. Mate-li o triko zajem, napiste mi na email ([email protected]) - predpokladana cena jednoho kusu je kolem 150,- Kc (+ pripadne postovne) za jednobarevne triko s potiskem vepredu i vzadu (jeden potisk bude mensi a druhy vetsi)

2. Do sve "predobjednavky" napiste prosim i velikost trika o ktere byste meli zajem a pocet kusu

3. Jakmile se nahromadi alespon 30 zajemcu, zacneme resit motivy a barvy.

4. Vyrobu i distribuci zaridim, ale predem upozornuji, ze vzhledem k rozpoctu moji domacnosti budu potrebovat, aby vase platba probehla predem na muj ucet. Proste nemam na to abych zaplatil cca 5000,- a pak to postupne vybiral :expressionless:

Toz asi tak…

Budeme si ho vzájemně půjčovat;-)

Tak to já si počkám, že bude jasná barva a motiv a pak se teprve rozhodnu, jestli tričko chci, přiobjednat je by snad neměl být problém :slight_smile:

Cau Petre, s Lenkou bychom taky meli zajem o tricka, dej si nas do seznamu zajemcu :slight_smile: (2kusy)

asi tak, nejdřív co a jak, pak teprve hlásit zájemce

Jde jen o predbezny pruzkum - cena je odvozena od poctu kusu a nema smysl cokoli resit (barvy / motivy / …) pokud by se to melo delat pro pet lidi…