Poprve jsem se setkal s tim, ze nejsem schopen v cgeo online logovani. Pri odeslani logu se objevi hlaseni: Odeslani logu se nezdarilo, duvod: zda se,ze tvuj log nebyl spravne zverejnen, Prosim zkontroluj ho primo na webove strance kese.
Kdyz kouknu na stranky kese na gc.com, tak tam zadny log neni.
Nejsem tedy schopen zalogovat zadnou kes, restart telefonu nepomohl.
Teď jsem si taky zkusil vytvořit offline log (poznámku) a odeslat koncept. Log je jak na nové, tak i staré stránce Konceptů na webu v pořádku nahraný. Takže chyba bude opravdu u tebe, jenže nedokážu posoudit, kde.
Edit: asi máš verzi 2021.12.13. Koukám di changelogu k této verzi a k nejnovější RC verzi, ale ani v jedné není zmínka o nějaké opravě s nahráváním logů na web GC.
A když už jsme u RC verzi: je tam hodně novinek, mimo jiné menu přestěhované na spodek obrazovky a to jak na hlavní obrazovce, tak i na mapě, což je podle mě dobrá věc, protože používám mobil "na výšku" a spodek obrazovky je celkem nevyužitý.
Ale hodně dobrá věc je, že ikonky kešek na mapě nově (volitelně) zobrazují i barevně (zelená-červená) D/T obtížnost. Moc pěkná vychytávka.
A když už jsme u RC verzi: je tam hodně novinek, mimo jiné menu přestěhované na spodek obrazovky a to jak na hlavní obrazovce, tak i na mapě, což je podle mě dobrá věc, protože používám mobil "na výšku" a spodek obrazovky je celkem nevyužitý.
Souhlasím, jen mi chvilku trvalo, než jsem si zvykl. Taky jsem objevil, že lze používat a vybrat Speirsovy mapy (stejné jako pro Locus) a zrovna tak si vybrat nejvhodnější mapové téma. Za mě veliké plus.
A abych jen nechválil: ve starších verzích bylo na domovské stránce programu vidět pod ikonkami a informacemi základní pozadí nastavené v telefonu, což jsem považoval za příjemné vizuální oživení, po některé aktualizaci to přestalo fungovat, lze nastavit jen černé nebo bílé. Přimlouval bych se za obnovení téhle možnosti.
Hmm, a odeslat online log ti jde? Zkus na některou kešku poslat online WN log (třeba s textem zkouška apk) a pak ho smaž. Pokud ti půjde online log, pak nevidím důvo, proč by nešly odeslat do FN. Nebo tedy - říkáš že ti odejdou s potvrzením, ale na profilu je nemáš.
Napadá mě ještě si smazat historii prohlížeče a taky všechny cookies na stránce svého profilu. I to by mohlo dělat voloviny, třeba je tam máš, ale nenačte ti je jen prohlížeč... Zkusil bych i tyto možnosti
--- Jednodušeji: otevři si nové anonymní okno (Ctrl+Shift+N) a pak jdi na svůj profil a uvidíš