cache

… oko lingvisty v sloup se obrátilo …
K tématu mohu jen dodat, že každá krabička si zaslouží, abych ji našel.

jekékoliv co můžu hledat v noci,ideální řešení pro Prahu:DA jinak ve dne jakýkoliv v lese

K tomu bych se připojila.. jen bych dodala, že ne každá krabička si následně zaslouží pochvalu :slight_smile:

Tak pokud by keš "bila", potom by se ani nemusela hledat, ale byla by pěkně slyšet, jak bije a bije… jako hodiny…:wink:

Nejraději mám cache v přírodě, na pěkných klidných místech daleko od turistů a je mi už celkem jedno jestli si trasu výletu stanovím sám nebo jestli se jedná o trasu multiny na půl dne; baví mne cache kde je polovinou úspěchu najít si v terénu schůdnou trasu (úžasná v tomhle směru byla rakouská [cache]GC1000H[/cache], 100m od silnice ale asi o 50-70m výš na skalním útesu). Rád si potrápím mozek i na nějaké té mysterce, hlavně když se jedná o prolomení zajímavé šifry.
Nemám rád cache na místech špinavých, kde není klid k odlovu a vrácení cache zpět, cache o ničem (typicky libovolné místo někde v lese), mysterky s překombinovaným zadáním nebo takové kde ze zadání vůbec nechápu co s tím dělat, multiny pro multiny (spočítejte laťky v plotě…)…

To je ale dobrej nápad. Pak by se nehledalo podle zraku, ale podle sluchu. To bylo výhodné pro zrakově postižené. Nezaložil už někdo takovou keš? :smiley:

Takové jsem našel už asi dvě, ale nepovím nic :slight_smile: Samozřejmě nejsou původně určeny pro zrakově postižené, ale hledají se prostě podle sluchu.

SIGNATURE!!! ;),
JENŽE KAŽDÁ SI ZASLOUŽÍ PODĚKOVÁNÍ, NĚKDY ZA LISTING, NĚKDY ZA KRABIČKU A JINDY ALESPON ZA BOD.

PS: a je rozdíl mezi pochvalou, kritikou a návodem jak to má owner udělat (kolik třešní, tolik višní)

a nejlepší kešu je ta, kde je hafo dřevěnejch koleček s těma lejzrovejma znameníma a obrázkama, který si můžu brát a dělat si z nich doma albumy.