Kontaktoval mne holandsky team INKESA se zajmem udelat tuto kes, jelikoz jiz tuto kes mam nabizim zde kontakt na jejich email a tak muzou zajemci dohodnout podrobnosti, pokud byste meli problem s komunikaci v AJ napiste mi a nejak to dohodnem
No, Honzo, pokud to nebude na Štědrý den (důvod podobný jako s tím cachtáním na edenu), tak jdu do toho taky. Kontaktuj Bor.uvku, třeba se k nám přidá, bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic …
Uz je dohodnuto. Vyrazi se 29.12.2007 v 10:00. My jdeme urcite - wiz write note u kesky. Bor.uvka kontaktovana. Stando, jestli tvi rodinni prislusnici z manzelciny strany budou jen na stedry den, tak bys mohl mit volno, ne?
No , termín je zajímavý. Doufám tedy jen, že bude jen mráz a ne sníh. To bych jinak asi místo do Komořan mířil na chalupu na Vysočinu… Předběžně beru v úvahu, nezávazně se hlásím. Aspoň bychom mohli probrat v klidu i ty otázky z emailů… A taky bych mohl posbírat několik okolních keší, mám tam toho ještě spoustu neodloveno.B)
No jo, ten snih by asi vadil, uvidime. Jak znam nase stesti, tak v noci na 29 napadne nejmin metr a pul [:D]. Boruvka jede lyzovat, Mates nemuze, Standa bude na snehu taky lyzovat… chjo, aby to nebyla mezinarodni ostuda, kdyz tam budem sami a treba neco nenajdem… To si nemuzem vzit na triko. Alespon nekoho na pomoc, prosiiiim…
Dostane velikou odmenu … bude moct jit s nami [:D].
No, pokud napadne až v noci na 29.12., tak je to v pohodě, to už by snad mezinárodní ostuda nehrozila, ale pokud bude sníh už tak kolem 27.12. tak to asi nebudu moct…
Ale neboj Honzo, ty jsi šikula, ty si poradíš určitě i tak.
My se nejspíš taky rádi přidáme, pokud zvládneme objet příbuzné.
Podle původního plánu jsme se chtěli ze severu vrátit až 30.12. Zatím s námi počítejte a případně dáme vědět, kdybychom to nestíhali
Kdyby byla nejaka zmena, napisu to sem, ale zatim je to 99,9% ze v sobotu v 10:00 zacina obhajoba cti ceskych kaceru pod nasim vedenim B). Tesim se na vsechny, kteri se pridaji.
Ahoj,
opět se ozvali kolegové z Holandska se zájmem odlovit tuto specialitku. Zatím je termín potvrzený na tuto neděli tj. 2 Března ve 14:00. Za českou stranu se zatím účastním já (Bludi) a TOMinessota. Tak pokud někdo bude mít zájem se k nám přidat a vyrazit v neděli po obědě na lov, dejte vědět, nejlépe přes GC profil, nebo přes write note v listingu a můžeme vyrazit.
Budeme se těšit na další geokolegy.
Bludi
Původní příspěvek od Inkesy je z roku 2007, tak jsem zvědavý, co ti napíše
Jinak tuhle kešku již mám odlovenu, ale je kousek od HC, tak bych se případně mohl projít znovu. Jen pozor na to, že finálka bude teď pod sněhem a tedy hůře najitelná. Doporučuji odlov nechat na léto, po trase pak bude otevřen i jeden stánek s občerstvením a tekutých chlebem B)
Vcera sem jel nahodou kolem …no zkratka z druheho brehu reky to podle lidi a kol vypadalo, ze stanek je otevren
Ale leto, ci aspon jaro je opravdu lepsi doba. Jo jinak bacha pokud vas bude vic, tak holandaci nemaji na trase stanek a pak jsou nervozni, ze jim neprichazeji dalsi indicie