Ahoj,
aktualne mam u sebe cestovalete, co chce do USA, HQ. Kdyby tam mel nekdo v dohledne dobe cestu, pripadne jen do USA, tak se ozvete. Predani by bylo v Praze.
Pekny den vsem
Ahoj,
aktualne mam u sebe cestovalete, co chce do USA, HQ. Kdyby tam mel nekdo v dohledne dobe cestu, pripadne jen do USA, tak se ozvete. Predani by bylo v Praze.
Pekny den vsem
Nevím jestli je to ještě aktuální, ale chystám se tím směrem. Popřípadě kdyby někdo další chtěl vzít nějaké TB (malých rozměrů) směr státy, tak se místo v kufru určitě najde :) Předání Praha
Ahoj. Nejedete někdo do Maďarska?
Jedu, ale až na začátku listopadu ![]()
To by asi nevadilo. Mám u sebe TB s cílem jet do Maďarska.
Poslal jsem SZ ![]()
Neletí někdo z Jihomoravského kraje v dohledné době do Austrálie? Našel jsem GC, který by chtěl letět taky :)
Taky mám jeden TB co chce na tento světadíl. Praha, Ml.Boleslav.
Neletí někdo z Jihomoravského kraje v dohledné době do Austrálie? Našel jsem GC, který by chtěl letět taky :)
Taky mám jeden TB co chce na tento světadíl. Praha, Ml.Boleslav.
No vidis, vcera jsem ti nabizel at popovezes toho meho. Mohl jsi ho pridat do zasilky ![]()
Poslal jsem SZ ;)
Máš ho v Praze, jestli máš zájem.
Ahoj všem,
3.12.2018 odlétám směr JAR, Reunion a Mauricius. Pokud máte zájem vysadit v některé z destinací TB či GC, dejte vědět. Předání v Praze, případně Brno. Budu dělat treky v horách, takže vysazení bude na bezpečném místě.
Mějte fajn den,
M.
Ahoj. Jede někdo v sobotu do Moravské Třebové na turistickou akci?
Ahoj, využiji tohoto vlákna. Neplánuje někdo cestu do Skandinávie, že bych mu přidal jednoho malého pasažéra? :)
Díky.