Padl zde nápad o založení chatovací místnosti na našem serveru. Rád bych znal váš názor, zda o něj stojíte a proto se prosím vyjádřete v anketě. Děkuji.
Choze
Padl zde nápad o založení chatovací místnosti na našem serveru. Rád bych znal váš názor, zda o něj stojíte a proto se prosím vyjádřete v anketě. Děkuji.
Choze
Možná by bylo taky fajn napsat důvod. Obzvláště u volby raději ne.
No nevím, aby se to nezvrhlo v debatu o důvodech samotných...
Choze
Osobne chaty moc nemusim, moc to zere cas, ale pokud to bude jen dalsi polozka v menu, tak proc ne… Proste nechci, tak tam chodit nebudu, ze? Tam mi to vadit nebude.
Já jsem hlasoval "raději ne". Důvody jsou dva. Vlastně tři. 1. Obávám se, že by ubylo příspěvků z diskuzí. 2. Zkoušel jsem geocachingové IRCčko a bylo to o ničem. 3. Chaty obecně moc nemusím a jedním z důvodů je časová náročnost.
Pokud chci něco řešit s konkrétními lidmi, používám mobil, mail nebo ICQ, v ostatních případech je lepší fórum, aby si diskuzi mohli později přečíst i ti, kteří nebyli aktuálně přihlášení.
Mám pocit, že by bylo užitečnější využít technickou a časovou kapacitu adminů k něčemu jinému, co bude mít obecnou podporu. Prozatimní výsledky hlasování ukazují, že z chatu nejsou lidi moc nadšení.
To je drama [:D] Teď je to přesně 50 na 50, už jen kvůli tomu ta anketa stála z to [:P]
Ja hlasoval “RADEJI NE”.
At se clovek podiva na jaky chat chce, vetsinou se tam nic nedozvi. Lidi, spis pubescenti tam placaji pate pres devate a trumfuji se, kdo napise nejsprostejsi slovo nebo vetu. Je to hlavne o hodinach sezeni u PC. A kdyby tam nahodou proletela nejaka chytra myslenka, nihdo by se zpetne o ni nedovedel. Tot muj nazor.
Pokud se najde dost lidí ochotných tlachat na chatu tak ať se klidně chat zřídí. Ale není mi celkem jasné proč rozšiřovat diskusní fóra o chat, myslím že nás je tady příliš málo na to aby to mělo smysl. Toho že by na takto specializovaném chatu jako by byl zde prováděli pubescenti nějaké exhibice bych se nebál. Zkusil jsem chat na jednom cyklistickém serveru (návštěvností myslím srovnatelným s GC.cz) a bylo tam mrtvo. Takže abych to shrnul, nevidím důvod proč tady chat zřizovat, i když se tomu nebráním.
Ale možná jsem jenom takový staromilec co nechápe proč ICQ když máme mail a proč chat když máme diskusní fóra...
Z mého pohledu je to jasné, netřeba. Nemyslím totiž, že bych na to měl čas. Forum prolítnu, přečtu co mě zajímá a pila pryč. Sedět hodiny u jednoho otevřeného okýnka bych nezvlád. Raději než chat, zorganizujte někdo akci na chatě nebo nějaké geo[B] [;)]
Volil jsem “raději ne”, protože pro mne je chat velmi časově náročný, ale pokud to jiným bude vyhovovat, proč ne, ale pro mne to není. Když potřebuji s někým hovořit, volím raději telefon nebo email. Díky za nápad ![]()