Chatrnici - "odměna" pro tvůrce kešek

Pro takové "lovce" a "logery" je opravdu radost tvořit keše. Z 15 nalezených kešek je u všech v logu zapsáno pouze "Ajeto:-)". Úžasné…

Chatrnici

Nechci tu být za mondralu, ale log je to jediné, co autor ze své práce má a když mu tam každý napíše Ajeto, nebo Hotovo, určitě skáče doma radostí. Hoši hoši…

Taky mám určitě raděj logy plné zajímavých a vtipných příhod, ale až tak bych si s tim hlavu nelámal. :slight_smile: Lidé jsou různí a logy na internetu jsou pro někoho možná okrajovou záležitostí. Lepší takhle, než kdyby nezalogovali vůbec.

Nechal bych to byt. Kdyz jsem menil logbook z jedne sve kese a kontroloval jsem zapisy s logy na netu, nebyli tam. Chtel jsem je upozornit, at si tento nalez dopisou, ale vyhledavaci engine takovy nick nenalezl - viz datum registrace. Podle meho pouze "dologovavaji" svoje predchozi nalezy z minula. Samemu se mi "1/1" kesky taky rychle prasi z hlavy, nevim jake kvetnatosti bych psal treba po tydnu, takze "spoko" :wink:

Možná si při vytváření nicku popletli písmenka a mělo to být HADRNICI nebo třeba CHATRNYNIC :wink:

Osobne si myslim, ze nekoho muze nakopnout k psani rozsahlejsich logu az zalozeni vlastni skryse. Osobni zkusenost. Od tej doby co se tesim na kazdy novy log, jiz sam vice se rozepisuji aby mel zakladatel radost. :slight_smile:

No me to nechává klidným, at si kazdý do logu píše co chce… Tohle je sice extrém… co se nechá dělat no… :-(( Ale kvalitní dlouhý čtivý log každopádně potěší mnohem víc (zdravím Helixíka:D:D:D)

Ja zas obcas nevim, jestli nelezu autorum svymi logy na nervy. Ze jako kdo to ma vsechno cist…
Ale nepisu romany vzdycky, tak snad tolik lidi neotravim. :slight_smile:

Nemůžu mluvit za všechny, ale mě osobně delší logy u mejch keší rozhodně potěší. Pokaždý, když založim novou kešku a proběhne první vlna odlovů, tak mam takovou radost, že si logy čtu pořád dokola a čim delší, tim lepší. Teprve, když jsem nedávno začal zakládat kešky, tak jsem pochopil, že mi to přináší velký uspokojení a radost.. úplně jiný pocity než při hledání. Ono ostatně opravdu nic jinýho ze zakládání keší neni, než pocit z dobře odvedené práce, kterou ostatní ocení.

Problém stručných logů se řešil zde

To si asi este nemal v keske navstevnikov z madarska :slight_smile: Vacsinou robia TNLN (ktore sa ani neobtazuju zapisat) a cely log spociva v texte "OK" :slight_smile: Teda samozrejme neda sa to pausalizovat, ale vacsinou som to tak videl.

Mno a teraz si stazujte na kratke logy :slight_smile:

No ja osobne bych si v logu v madarstine moc nepocet. A krome toho - eremü :wink:

Já třeba občas kešuju se setrou a její rodinou, sice jsem jim nick založil, ale oni na internet přístup nemají, a tak ani na netu nelogujou. Rozhodně si ale kešování se mnou užívaj. Já když napíšu krátkej log, tak to znamená že k té keši nemám co říct, přece si nebudu cucat z prstu nesmysly, jen abych potěšil zakladatele. Jsou, ale keše ke kterým bych se styděl poslat jen krátký strohý log, boužel jich není moc.
Založil jsem taky pár keší a u některých by mě jedno slovný log zklamal, zvláště u těch co mě daly dost práce a třeba si o nich neskromě myslím, že se povedly.
Ale chápejme, že jsou lidé kterým dlouhé vypisování zážitků dělá problém. Buďme toletantní, každý jsme jiný a to je dobře.

Tak už jsem taky postižená "chatrníkama". A určitě to není zpětné dologování. Ale napsala jsem jim mail. Tak jim to třeba dojde :wink:

Osobně s krátkejma logama problém nemám. Ať si každej píše co chce :slight_smile:

Zajímavé je zjištění, že jejich profil byl založený 5.října 2007, ale v seznamu zalohovaných keší mají logy už ze srpna 2007 :o

A co by tam jako měli psát? Že máš krásný vočí? Já se třeba často ani nenamáhám nalezenou cache otevřít, takže buď ráda že vůbec něco logujou..

No tak ty jseš ale mudla žejo. Tohle jsou fóra o geocachingu z pohledu geocacherů. :p:D:D

To nemusi hned znamenat nic spatneho. Ja osobne mam jeden log taky z drivejsi doby, nez je datum zalozeni uctu - prvni cache jsem nalezl s kamarady, kteri me k tomu vsemu vlastne privedli - proste jsme byli na vylete a oni najednou povidaji "jeste zajdem taaamhle, je tam "poklad". Na jeho nalezeni jsem se pak podilel rovnym dilem. Byla to ale pro me v tu chvili uplna novinka, proste jen "nejaka hra", o ktere jsem nic nevedel. Az skoro za mesic jsem si pak zalozil ucet, kdyz mi doslo, ze me to bavilo a ze chci jit najit i nejaky dalsi "poklad"… :slight_smile: Ale tu svou historicky prvni cache jsem si pochopitelne nemohl nezalogovat, ne? No a prece ji nebudu logovat s jinym, nez skutecnym datem?

Někdo hold loguje dlouze, někdo krátce a někdo vůbec. Ale nutit někoho kdo běžně loguje "Dík - TNLN" aby psal dlouhej log?? Co tam asi napíše… "Dík TNLN TFTC BFLMPSVZ HCHKRDTN"???

A co se týká zápisů v logbooku, které nejsou na NETU?? Dneska jsem při kontrole jedné své keše zjistil, že ji pravidelně navštěvují "Dvě Mrožkundy" (hezkej nick, že??) a vesele tam trejdují (hned v prvním logu napsaly, že si přečetly pravidla a budou je dodržovat.