Chování na eventu :-)

Zdar všem….
Mám trochu netradiční dotaz – Jak se chovat na eventu??? Je mi jasný, že slušně a přátelsky, ale tak jsem to nemyslel :-))
Jsem zelenáč – včera jsem absolvoval první event Husí kůže (mimochodem, super akce a zážitek) – a mám dotaz ohledně směny CWG a „objeveníí“ GC/TB…CWG se mi nějaká vyměnit podařilo (i když upřímně – čekal jsem ví :slight_smile: )….při logování jsem zjistil, že bylo možný „objevit“ i GC a TB, což se mi bohužel nezadařilo…Tak se ptám jak na to?? :slight_smile:
Chápu, že asi u výměny CWG je potřeba chodit a ptát se, kdo CWG sbírá…Ale u GC/TB?? Ptát se každého jestli náhodu nemá TB/GC mi přijde divný….
Nebo zkrátka musím mít jen kliku a bejt ve správném okamžik na správným místě a u správného kačera??
Díky za tipy :slight_smile: a zdravím všechny včerejší plavce :slight_smile:

obvykle bývá někde nějaká krabice, nejlépe se zeptat ownera

Ahoj, na nekterych eventech se pripravi pro trackovaci predmety nejake vhodne umisteni, napr. krabice, rozlozi se na pripraveny stul atp. Pri prichodu pak ma kazdy navstevnik eventu mozno zde TB/GC umistit. Nasledne behem eventu je mozno si je bez omezeni vystavku prohlizet, zapisovat trackovaci cisla, vymenovat. Pokud ma nekdo osobni GC/TB, ktery nechce aby putoval, tak je nutno tuto informaci u mince viditelne umistit, aby mu ji nekdo nahodou neodnesl pryc.
Konkretne u Husi kuze takovy prostor asi vymezen nebyl (oprava: takze dle puczmelouna tam byla krabice ;-), tam slo hlavne o plavani v ledove vode :wink: Zkus dalsi event a uvidis.
Zdravim Sinuhet

No a někdy je taky potřeba být ve správný čas na správném místě. Já jsem na eventu seděla vedle člověka, který měl úžasnou sbírku geocoinů, ale půjčoval je v albu jen na prohlédnutí a "pod jeho dozorem". Asi měl špatnou zkušenost… Ale ani se nedivím. Musel v nich mít hodně peněz. (A už byl vybaven - rozdával seznam trackovacích čísel :))

Nahodou tam takový prostor byl. Velká papírová krabice na stole pro registraci. V ní jsem pár TB, GC nasel a vymenil tři CWG. Ovsem v okamziku, kdy se ja05 snazil o výmenu CWG, ty uz byly dávno pryč. Kdo ví zda výměnou, nebo zase nekdo zneužil absenci kontroly, ale ze začátku eventu se tam míchaly tak tři.

tak krabice jsem si bohužel nevšiml…moje nezkušenost…a co se CWG týče - pár se mi jich vyměnit podařilo…myslel jsem, že měnění CWG atd. probíhá většinou až když je splněn hlavní cíl eventu - což jak píše Sinuhet - bylo plavání ve studený vodě…
Nu což, příště budu chytřejší, rychlejší a dravější :-))