potřeboval bych poradit. Mám telefon Nokia 6650, v něm openwig aplikaci, přes počítač jsem stáhnul všechny 4 verze cartridge. A bohužel u všech mi hlásí aplikace chybu. Jedná se o tyto cartridge. GC2JPKE Bohove a ctvero zivlu (Wherigo Cache) in Liberecký kraj, Czechia created by bohouscl6 Co může být špatně? Hláška: error Failed to load cartridge: invalid cartridge file
Ahoj, jestli neni problem u tebe v telefonu. Na tomhle wherigu jsem dělal betatest s telefonem Nokia N95GB a pro OpenWIG jsem použil Cartige Pocket PC Device a vše šlapalo jak na drátkách.
Jo a díky za Becherovku
Rádo se stalo, měla být jiná, ale HTML mě porazilo. Me se zase moc libila Sipkova. Bohužel je opravdu chyba u mě v telefonu, pokusím se to rozchodit na telefonu ženy. Snad to půjde, to Wherigo vypadá velmi dobře.
Nainstaluj si na telefon aplikaci na WhereIGo (OpenWig, WhereYouGo, iphoni aplikaci)
Zkopiruj si z Pc cartridge do vhodneho adresare v telefonu ci na Karte v telefonu (U OpenWig je to jedno, tam si vybiras, WhereYouGo idealne adresar WhereyouGo)
Spust aplikaci
Najed na volbu START
Vyber prislusnou Cartridge a na ni klikni
TAk z MArketu si stahni WhereYouGo a pak pres PC nejakou cartridge a tu zkopiruj dotelefonu (adresar WHEREYOUGO - bud v telefonu, pokud mas pametovou kartu tak na karte). PAk spust aplikaci a vyber volbu START. NEZAPOMEN ZAPNOUT GPS
NEDOPORUCUJI STAHOVAT CARTRIDGE PRES TELEFON resp. pres ten zakladni Internetovej prohlizec. Cartridge se sice tvari jako stazena, ale v realu stazena neni. Jedina cesta jak pres telefon stahnout korektni cartridge je OPERA MOBILE (pozor Opera Mini to taky stahne spatne a pak to nefunguje)