Už před časem jsem si všimla, že se mi v nedávno nové statistice s-j-v-z krajních keší nezobrazují v ČR některé šipečky znázorňující splnění, přestože všechny krajní body splněné mám a při rozkliku na jednotlivé kraje tam nález zobrazený taky je. A ověřování pro příslušné challenge taky potvrzuje splnění.
A teď zas koukám jako puk, že mám rubín za 3 giga eventy, přestože jsem byla jen na dvou. (Při tom prvním jsem ještě ani nekešovala.)
Já ty krajní body a nejvyšší kešky neřeším. Taky je mám odloveny všechny, ale co platilo v den kdy jsem je lovil už nemusí platit dnes.
A k těm giga. Když se podívám na tvůj profil na geocachingu, tak tam máš tři giáče, ale když je rozkliknu, tak v seznamu vidím jen dva. To je zajímavé. Problém tedy asi bude přímo na geocachingu, a ne v projektu.
Ad "extrémy": Jenže ty moje platí pořád a mám je úplně stejné jako přítel a jemu se zobrazují všechny. A když si to rozklikneš na jednolivé kraje a najedeš na to, co mám odloveno, tak tam se zobrazují jako odlovené.
Tak už jsem našla chybu u giga eventů: na letošním jsem měla duplicitní log - zřejmě nějakým zmatečným offline/online logováním přes c:Geo. Nevím, jak se to podařilo, myslela jsem, že je to proti duplicitě už ošetřeno.