Chyby v OpenStreetMap

Díky :-)

Ta nemocnice se jmenuje Na Bulovce proto to velké N. Chybuje se v tom často. Díky za opravu

V Roudnici nad Labem 50.4222111N, 14.2564881E jsou jednosměrné ulice Švagrovského a část Dr. Slavíka viz šipka na mapě

V Račicích 50.4611922N, 14.3492817E je červeně vyznačená silnice neprůjezdná - zákaz vjezdu s dodatkovou tabulí, že neplatí pro dopravní obsluhu

V Lovosicích 50.5173697N, 14.0459992E nás vedla po vedlejší (fialová barva) ulicemi Wolkerova a U výtopny místo aby nás vedla po hlavní (zeleně) ulicí Dlouhá - navíc ten podjezd pod tratí je velmi úzký a vypadá to spíš jako chodník (ale žádného zákazu jsme si nevšimli)

Oprava podobnych drobotin je ten duvod, kvuli kterym jsem si kdysi na OSM udelal ucet. Kdyz pak sam na neco narazim, tak si to i sam opravim. Je to pomalu jednodussi, nez pak nekomu vysvetlovat, co je vlastne blbe.

A je fakt, ze z maloktereho vyletu si neprivezu nejakou alespon drobnost k uprave.

Super vlákno, tesim se na vkladane prispevky a jejich opravy. Piste chyby at je co opravovat :)

V Řisutech 50.2162328N, 14.0049533E je hlavní silnice podle té červené čáry na přiloženém obrázku, stačí srovnat s Mapy.cz

V Řisutech 50.2162328N, 14.0049533E je hlavní silnice podle té červené čáry na přiloženém obrázku, stačí srovnat s Mapy.cz

trošku jsem to tam poladil, snad to bude ok

Doufám že jsi to z mapy.cz neobkreslil !

Pochopitelně jsem si zajel do Říšut a prošel si to s GPS ;)

Ale vážně, ono ani není moc co obkreslovat, jen jsem přehodil tagy na ulicích a polohu doladil podle katastrálních map. Kontrolu dělám podle streetview.

Není označena jednosměrka ve Volyni 49.1657214N, 13.8885300E viz červeně označená ulice na přiloženém obrázku

Nejsou označené jednosměrky v Netolicích na a z náměstí 49.0506661N, 14.1975131E , viz přiložený obrázek

Jednosměrky v obou městech dle tvých instrukcí opraveny.

a ještě mám problematickou křižovatku v Táboře 49.4128869N, 14.6639292E

navigace nás tam vedla dost zmateně viz obrázek tabor1.gif a tabor2.gif, vypadá to, jako kdyby tam nebyla ta zeleně označená propojka a ta červeně označená jednosměrka viz tabor_osm.gif (to je správně - zkratka přes křižovatku) nás v prvním případě vedla o křižovatku vedle, tam nás otáčela a pak přes onu divnou křižovatku nás vedla tou jednosměrkou (přijížděli jsme z prava) a při cestě zpět nás podle obrázku tabor2.gif vedla historickým centrem a nevedla nás po té hlavní silnici (vyznačeno červeně)

No, na té hlavní křižovatce byla poškozena restrikční relace typu no_right_turn, to mohl být důvod (tím myslím, že od severu z Čsl. armády nelze odbočit vpravo do ulice Na parkánech po tebou zeleně označeném úseku - k tomu je určen právě červeně označený úsek). Opravil jsem to, ale nevím, jestli pouze toto navigaci zmátlo. Teoreticky by nemělo.

Jestli chcete pomoct opravovat, vřele doporučuji při jízdách autem tuto APP http://www.mapillary.com/map Uděltáte nám opensource streetview které je aktuální a hodně pomůže. Vhodné tahat na batuzku :)

V Novém Bydžově je náměstí 50.2415025N, 15.4908206E jednosměrné viz přiložený obrázek červené šipky

V Novém Bydžově je náměstí 50.2415025N, 15.4908206E jednosměrné viz přiložený obrázek červené šipky

Opraveno.

Nasel jsem budovu, ktera se nevykresluje.

Patrne proto, ze neni zadana jako plocha, ale jen jako "cesta". Viz. http://www.openstreetmap.org/way/170960193

Umite to nekdo predelat na plochu, a nastavit tomu, ze je to "ruina budovy"? S tim si mnou pouzivane iD asi neporadi. Dik!

Takhle?http://www.openstree...g/way/170960193

Jo, dik!