Číst před návštěvou tradičních keší jejich listingy?

Také tradiční Honzíkova cache GCM622 je umístěna podle popisu v azimutu x , y metrů daleko od výchozích souřadnic. To by se bez listingu taky těžko hledala.

Opět se musím opakovat. Toto je chybně publikovaná cache, protože se nejedná o tradicional, ale o klasickou multinu. Bohužel takových případů je víc jak dost.

Na mé keši Harfa je na konci listingu upozornění na vhodnou přístupovou cestu. Řada dobrodruhů to ignorovala a přidali si asi dvě hvězdičky terénu. Dobře jim tak!

No ja popis ctu vzdy pri logovani a vetsinou se i kouknu predem, abych zjistil, jestli autor nema nejake prani a nebo neni omezeni pristupu,…

Ale zase u teto kesky jsem se zastavil uplne nahodou a o to vic jsem byl prekvapen, co jsem nalezl:

GCYEB2 - Geomys alejova / Alley’s geomouse Geocaching

A hned v zapeti byl u teto zase docela zaskocen…

GCXE8Z - Arturuv hrad / Arthur´s Castle Geocaching

Ale to je jen Tvoje volba číst si logy ostatních a dívat se na fotky. Vždyť je u každé napsáno, že logy mohou obsahovat spojlery … s tím autoři jistě počítají a pokud tomu chtějí předejít, do listingu to napíší nebo logy cenzorují.

Na mojí Monkey trap je nalezení přístupové cesty polovinou úspěchu. Je to skutečně za *** ale někteří si také nějakou tu hvězdičku přidali. A to jsem do listingu přidal fotografii ze vzduchu ze které se dá nejlepší přístup odhadnout. U další keše jsem požádal o výměnu přírodnin a podle logů tam přibývá plastů :frowning:

Jinak listingy aspoň zběžně čtu abych viděl jestli není potřeba nějaké vybavení (baterka, lano atd.) a jaká je obtížnost. Docela by mne zajímalo jak se tváří člověk který nic netuše přijde k Arturovu hradu a postupně mu dochází že to TAM opravdu je … :slight_smile:

Ano, také jsem se zařadil do klubu …