CITO prehľad účasti v roku 2019

Pre zaujímavosť som spracoval účasť na CITO eventoch v Česku za rok 2019, zverejnené sú len Tí kešeri, čo majú viac ako 5 účastí.

Tabuľka má 297 stĺpcov a 185 riadkov, čiže na mobiloch to na prezeranie nedoporučujem.

Link na html stránku:

http://mozigo.risko.org/demo/CITO_Czechia_2019_prehlad.html

1. mas neuplna data

2. myslim, ze jsi prave porusil zakon o GDPR

1. mas neuplna data

1. myslim, ze jsi prave porusil zakon o GDPR

Mohol by si tie body upresnit?

Hlavně mi uniká, k čemu je to dobré?

Zase nějaké poměřování …?

Navíc je účast a účast, není CITO jako CITO. Za mě zbytečná statistika. A každá statistika…nuda je, někdy ani nemá přesné nm údaje.:wink:

Osobní názor myšlený v dobrém.

Navíc je účast a účast, není CITO jako CITO. Za mě zbytečná statistika. A každá statistika…nuda je, někdy ani nemá přesné nm údaje.:wink:

Osobní názor myšlený v dobrém.
[/quote]

A zdraví neprospěšná. Stočtyřka z toho může třeba dostat záchvat

Jaká stočtyřka? Já to na mobilu podle rady autora ani nerozklikla.:wink:

Já jo, ale jen jsem projel pořadí

2. myslim, ze jsi prave porusil zakon o GDPR

Tohle by mě celkem zajímalo. Já tam problém nevidím, ale rád se nechám poučit.

Pre zaujímavosť som spracoval účasť na CITO eventoch v Česku za rok 2019, zverejnené sú len Tí kešeri, čo majú viac ako 5 účastí.

Tabuľka má 297 stĺpcov a 185 riadkov, čiže na mobiloch to na prezeranie nedoporučujem.

Link na html stránku:

http://mozigo.risko.org/demo/CITO_Czechia_2019_prehlad.html

Ono to je docela masakr i na PC - vodorovný scroll je za trest.

Zavírám.

Já jich mám 20, PíDé jich má 95... no, to je ten Hřbitov, (každej tejden mínus zima CITO, 30 kousků jen to fikne),  letos jsem mám pocit už ani nebyl... statistika nuda je, kdo nechdí k Taxofotvi, jakoby nebyl... :) Spíš mně štve že se mi nepovedlo splnit každý kalendářní den cito, ještě mi zbývá 12,14 a 30.

Já jich mám 20, PíDé jich má 95... no, to je ten Hřbitov, (každej tejden mínus zima CITO, 30 kousků jen to fikne),  letos jsem mám pocit už ani nebyl... statistika nuda je, kdo nechdí k Taxofotvi, jakoby nebyl... :) Spíš mně štve že se mi nepovedlo splnit každý kalendářní den cito, ještě mi zbývá 12,14 a 30.

Říká někdo, kdo pořádá CITO stylem, že se jde ožrat do hospody (nebo do lesa) a do Dřevčic si přijede opéci špekáček. 

Tady to bude ještě zajímavé…

Nojo, já od prvního relaxuju, takže jsem se zase zapojil do diskuse... ale od pondělí nastává ostrý provoz, zase zmiznu, nebojte...

Proč bys mizel, není nad to si v klidu vyříkat svůj pohled na věc.

Je řada eventů, na které bych už hůř vzpomínala, ale na tvůj Zvíkov jen tak nezapomenu. :slight_smile: