Článek v MF Dnes

Já to štěstí neměl, jen doufám, že wigo nebudou lovit.

25000!!!:D:D:D Trochu prehnany.:D:D:D

Nemam sice moc aktualizovanou databazi, ale na uzemi hlavniho mesta by melo lezet necelych 2000 krabek. Tech 25K bych videl na celou republiku :wink:

teeeda. kdy mi publikovali pod nosem 20tis novych kesi? kazdopadne pouzit neci fotku se prece musi schvalit, ne? a pouzit zrovna Sutecha k tak stupidnimu clanku… to bych si vyrvala na novinach omluvu, byt na jeho miste. Kdyby kdejakeho zacatecnika, ale DLR???

Tak kdo je to ten Jaroslav Jerhot co si pustil pusu na špacír ? Práskne to tady na sebe kdo to je ?

Opravdu nechápu neustálou potřebu některých kačerů o Geocachingu něco někomu vykládat, navíc zrovna novinářům…

Autacek: uz tu psal i v tematu (na predchozi strance), je to reviewer a tento clanek ani neautorizoval, udelali proste recyklaci clanku. :wink:

Jj, v GeoKuku mam teď celou republiku a je to nějakejch <24000 keší :slight_smile:

Abychom byli presni, tak 24325 :smiley:

Já mluvil pouze o té fotce, Jerhot opravdu nejsem :smiley:

aha, takze DLR ma mit jine postaveni nez "obycejny" clovek? :oB)

jinak pro MFD je to stejna "celebrita" jako pro tebe Liu Guoliang :DB)

Sutech: aha, takze to zamotali jeste vic :):slight_smile:

Ani bych se moc nedivil, kdyby si to jméno vymysleli.

IHMO to jméno buďto vymyšlený nebo to bude redaktor MF Dnes který si právě otevřel geocaching.com a podíval se na jejich 2minutovku :smiley:

Tak se zase vsichni uklidnete, fakt nevim, proc porad chcete nekoho pranyrovat. Uz vam fakt hrabe.

Clanek mi stupidni neprijde, je naprosto normalni, Jerhot nerekl nic zavadneho, naopak to popsal strucne, jasne a pochopitelne.

Jediny kiks jsou ty souradnice, ale za to Jerhot tezko muze. Ale ruku na srdce, kolika mudlum ta cisla vubec neco reknou? A i kdyby, nejsou to vubec tajna data, prestante byt paranoidni.

Porad mi prijde lepsi takovyhle clanek, nez treba DP-man v televizi. B)

Nejsi o nic mene povrchni, nez ona redaktorka. To "prazskych" sis tam vymyslel, ze? Podejte si ruce!

jj, taky mám dojem, že je z toho zcela zbytečná hysterie.

Já nehysterčím, ja si z toho dělám srandu :smiley:

Vlevo dole - ale to nic, nejvíc mě rozsekalo - pokud se zdarma zalogujete, dostanete se i k GPS souřadnicím

No to je fakt trestuhodny prohresek, na hranici s nima?! Nebo si zadas jeste tvrdsi trest?

Né já je za to neodsuzuju, já se tomu směju

A smejes se i u vsech ostatnich clanku v novinach? Protoze clanky z jinych oboru jsou uplne stejne kvalitni, ne-li hure.